Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

«Χρειάζεται αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη»

Πίστη στις δυνατότητες τους και αυτοπεποίθηση χρειάζονται οι παίκτες του Εργοτέλη για να πάρουν τη νίκη κόντρα στον Πανιώνιο για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας σύμφωνα με τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

«Χρειάζεται αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη»
Αν έχουν αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στις δυνατότητες τους, θα μπορέσουν οι παίκτες του Εργοτέλη να πάρουν την εκτός έδρας νίκη κόντρα στον Πανιώνιο για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, σύμφωνα με τον προπονητή των Κρητικών Μαρίνο Ουζουνίδη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έχουμε μια δύσκολη εβδομάδα. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και σημαντικό ρόλο παίζει και η ψυχολογία. Είναι γρήγορη και πιεστική ομάδα και χρειάζεται αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας. Εάν τα έχουμε αυτά θα πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα» είπε ο προπονητής του Εργοτέλη.

«Απουσίες υπάρχουν αλλά αυτό θα ισχύει σε όλα τα παιχνίδια. Όλες οι ομάδες έχουν αυτό το πρόβλημα. Τα νέα παιδιά δεν έχουν προσαρμοστεί ακόμα αλλά δεν έχουμε την πολυτέλεια να περιμένουμε πολύ. Τα παιδιά θα ανταπεξέλθουν και θέλουμε πολύ το αποτέλεσμα» προσέθεσε ο τεχνικός των Κρητικών.

«Θα πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Υπάρχει πίεση και άγχος αλλά όλοι θα πρέπει να δώσουν το κάτι παραπάνω και υπάρχει η ποιότητα. Στο τελευταίο παιχνίδι ήμασταν αρκετά άτυχοι και ευελπιστώ στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο να έχουμε το γκολ που θέλουμε», είπε ολοκληρώνοντας ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: