Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Στη Γιουβέντους ο Οσβάλντο!!

Παίκτης της Γιουβέντους είναι και επίσημα –τουλάχιστον- μέχρι το καλοκαίρι ο Ντάνιελ Οσβάλντο, που παραχωρήθηκε ως δανεικός απ' τη Σαουθάμπτον!

Στη Γιουβέντους ο Οσβάλντο!
Ολοκληρώθηκε το deal ανάμεσα σε Γιουβέντους και Σαουθάμπτον! Η «Γηραιά Κυρία» απέκτησε με την μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι τον Ντάνιελ Οσβάλντο και μπήκε οψιόν αγοράς, εφόσον οι δύο πλευρές μείνουν ικανοποιημένες απ’ τη συνεργασία τους.

Ο παίκτης ταξίδεψε σήμερα το πρωί για Τορίνο όπου πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια οι «μπιανκονέρι» ανακοίνωσαν και επίσημα τη μεταγραφή ως το τέλος της σεζόν.

Τον Ιούνιο –με το καλό- θα μπορούν να κάνουν δικό τους τον Ιταλό επιθετικό, εφόσον προσφέρουν στους «Αγίους» ένα ποσό περίπου στα 20 εκατ. ευρώ, όπως συμφωνήθηκε ήδη.

Ο αγγλικός σύλλογος δεν τον υπολόγιζε, αφού τον είχε ήδη τιμωρήσει με δύο εβδομάδες αποκλεισμό, λόγω κάτι... ψιλών που είχε ρίξει στο συμπαίκτη του και γι’ αυτό προχώρησε γρήγορα και άμεσα η επιστροφή του στην πατρίδα. Την φετινή σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ είχε 13 συμμετοχές και 3 γκολ.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: