Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Στον Αστέρα κάνουν μια ευχή!!

Άλλη μια αγωνιστική πέρασε και ο Αστέρας Μαγούλας δεν κατάφερε να νικήσει. Θύτης αυτή τη φορά ο Φωστήρας, ο οποίος επικράτησε με 3-0. Στις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό η ομάδα του Μαγκαφίνη.

Στον Αστέρα κάνουν μια ευχή
Κεφάλι δεν μπορεί να σηκώσει ο Αστέρας Μαγούρας καθώς ηττήθηκε εύκολα και από τον Φωστήρα στον Ταύρο με 3-0.

Η ομάδα του Δημήτρη Μαγκαφίνη πραγματοποίησε την 5η σερί της ήττα και έχει κολλήσει στην 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα του νότιου ομίλου της Football League. Από την άλλη ο Φωστήρας ανέβηκε στην έβδομη θέση με συγκάτοικους προς το παρόν την Καλλιθέα και τον Φοκικό.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν ιδιαίτερα δυνατοί στον αγώνα και αυτό τους βοήθησε να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ (1-0) μόλις στο 4΄με τον συνήθη ύποπτο Σεχολάρι. Το πρώτο ημίχρονο αναλώθηκε με τον Φωστήρα να έχει την πρωτοβουλία τον κινήσεων αλλά να μη μπορεί να αυξήσει τη διαφορά των τερμάτων.

Αυτό που δεν έκανε από το τέταρτο λεπτό και μετά το πραγματοποίησε στο 61’ με τον Λύρα (2-0) και κάπου εκεί ο αγώνας «κλείδωσε». Οι φιλοξενούμενοι είχαν μια και μοναδική ευκαιρία να μειώσουν και να μπουν ξανά στον αγώνα αλλά το γκολ του Δημητριάδη ακυρώθηκε στο 79’ ως οφ σάιντ. Σα να μην έφτανε αυτό, ο Αστέρας τρία λεπτά (82’) αργότερα δέχτηκε και τρίτο τέρμα (3-0) μετά την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σεχολάρι (δεύτερο προσωπικό).

Αναλυτικά η 18η αγωνιστική

Νότιος Όμιλος

Παρασκευή 31/1

Φωστήρας – Αστέρας Μαγούλας 3-0
(4’,82’ Σεχολάρι, 61’ Λύρας)

Κυριακή 2/2

Παναχαϊκή – Ηρακλής Ψαχνών (15:00)
Αχαρναϊκός – Βύζας Μεγάρων (15:00)
Φωκικός – Ολυμπιακός Βόλου (15:00)
Επισκοπή – Γλυφάδα (15:00)
Καλλιθέα – Παναιγιάλειος (18:00)

Δευτέρα 3/2

Χανιά – Πανηλειακός (14:00)
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: