Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Διαμαντίδης: «Σταματήσαμε τον Ναβάρο, αλλά…»

Ο περιορισμός του Ναβάρο δεν ήταν αρκετός για να σταματήσει την Μπαρτσελόνα στο ματς με τον Παναθηναϊκό με τον Δημήτρη Διαμαντίδη να εξηγεί ότι η «μπλαουγκράνα» έχουν πολλές επιλογές.

Διαμαντίδης: «Σταματήσαμε τον Ναβάρο, αλλά…»
Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα από την Μπαρτσελόνα και ο Δημήτρης Διαμαντίδης μετά το τέλος της αναμέτρησης εξήγησε ότι δεν έφτανε μόνο το "στοπ" στον Ναβάρο για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα.

Ο γκαρντ του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε επίσης και στις καλές αλλά και στις κακές επιλογές που έκαναν στην επίθεση.

Παράλληλα ο αρχηγός των «πράσινων» μίλησε και για τον κόσμο της ομάδας λέγοντας ότι θα προσπαθήσουν από πλευράς τους να τον ευχαριστήσουν στη συνέχεια.

«Ένα βασικό ήταν να σταματήσουμε τον Ναβάρο άλλα η Μπαρτσελόνα είναι μεγάλη ομάδα και έχει πολλές επιλογές. Εμείς δεν κάναμε καλό πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο που βελτιώσαμε λίγο την άμυνα μας κάναμε λάθος επιλογές. Οι λεπτομέρειες είναι πολύ βασικές σε τέτοια παιχνίδια και έτσι χάσαμε το παιχνίδι», τόνισε αρχικά ο Διαμαντίδης.

«Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί στην άμυνα και στην επίθεση είχαμε καλές και κακές επιλογές. Από την πλευράς μας θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι», συμπλήρωσε ο Έλληνας γκαρντ.

Για τον γήπεδο και την ατμόσφαιρα δήλωσε: «Είναι πολύ σημαντικό που είναι μαζί μας ο κόσμος. Μας βοηθάει να ανεβάσουμε την απόδοσης μας τον ευχαριστούμε πολύ. Εμείς από πλευράς μας θα κάνουμε τα πάντα για να τον ευχαριστήσουμε».

Για την συνέχεια και αν αλλάζουν οι στόχοι τους ανέφερε: «Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Χάσαμε ένα παιχνίδι είμαστε στο 3-2 και το παιχνίδι τέλειωσε. Από εδώ και πέρα κοιτάμε το Ελληνικό πρωτάθλημα».


Λάσμε: «Σε ό,τι κάναμε είχαν τις λύσεις»
Εμφανώς απογοητευμένος από την ήττα του Παναθηναϊκού από την Μπαρτσελόνα εμφανίστηκε ο Στεφάν Λάσμε μετά το τέλος του αγώνα. «Σε ό,τι κάναμε είχαν τις λύσεις», τόνισε.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε την Μπαρτσελόνα στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του TOP 16 όπου και γνώρισε την ήττα με 66-53.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Στεφάν Λάσμε τόνισε ότι στα όσα επιχείρησαν αυτός και οι συμπαίκτες του οι παίκτες των «μπλαουγκράνα» είχαν πάντα την απάντηση.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην πρώτη θέση του ομίλου λέγοντας ότι κανείς δεν ξέρει ακόμα τι θα γίνει.

«Σε ότι προσπαθήσαμε να κάνουμε η Μπαρτσελόνα είχε τις λύσεις. Επίσης και στις προσαρμογές μας πάλι είχαν τις λύσεις. Χάσαμε πολλά σουτ σε κρίσιμες στιγμές και αυτό δεν μας επέτρεψε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο», ανέφερε αρχικά ο σέντερ του «τριφυλλιού».

Για την πρώτη θέση του ομίλου ο ίδιος ανέφερε: «Είναι το TOP 16 και κάθε αγώνας είναι δύσκολος επίσης κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει στην πρώτη θέση του ομίλου και ποιος θα τερματίσει πρώτος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: