Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Με το βλέμμα στη Γιουνάιτεντ!

Διαφορετικός θα είναι ο Ολυμπιακός στο υπόλοιπο της φετινής σεζόν, ύστερα από τις προσθαφαιρέσεις που υπήρξαν στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ. «Τρέχει» για τα ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Μίτσελ.

Με το βλέμμα στη Γιουνάιτεντ
Τα πάνω – κάτω ήρθαν μέσα σε μία εβδομάδα στον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες παραχώρησαν τον Βάις στην Λεχβίγια και τον Μήτρογλου Φούλαμ, φέρνοντας τον Βαλντές και τον Πέρες στη θέση τους.

Από την πλευρά του, ο Μίτσελ παρουσιάζεται έτοιμος να αλλάξει τους «ερυθρόλευκους», ζητώντας συγκεκριμένα πράγματα από τους δύο Παραγουανούς.

Με τους νεοαποκτηθέντες οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα προσπαθήσουν να αυξήσουν την ταχύτητα συνολικά στην επίθεση, κυρίως με τον ιδιαίτερα έμπειρο και κινητικό (εντός και εκτός περιοχής) Βαλντές.

Όσον αφορά τον Πέρες, ο Ισπανός τεχνικός περιμένει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα από εκείνον, αφού υπολογίζει πολλά στην εκρηκτικότητά του και να έχει περισσότερη ουσία στο παιχνίδι του σε σχέση με τον Βάις.

Ο 51χρονος προπονητής γνωρίζει πολύ καλά και τους δύο ποδοσφαιριστές και τι μπορεί να πάρει από τον καθένα.

Σε περίπου 20 μέρες είναι οι αναμετρήσεις με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη φάση των «16» του Champions League και ο Μίτσελ θέλει να τους ενσωματώσει άμεσα στη νοοτροπία της ομάδας του, ώστε να αποδώσουν τα μέγιστα κόντρα στην βρετανική ομάδα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: