Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

«Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι»

Σίγουρος ότι ο Άρης μπορεί να παραμείνει στην κατηγορία εμφανίστηκε ο Δημήτρης Σουνάς αρκεί αυτός και οι συμπαίκτες του να σηκώσουν κεφάλι.

«Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι»
Ο Άρης παίζει ένα από τα τελευταία του χαρτιά απέναντι στην SKODA Ξάνθη και ο Δημητρης Σουνάς, μιλώντας στη Nova, τόνισε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να σηκώσουν το κεφάλι τους για την δύσκολη συνέχεια.

Ο ποδοσφαιριστής των «κίτρινων» ανέφερε πως κόντρα στην ακριτική ομάδα θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να πάρουν το πολύτιμο τρίποντο.

Ο 20χρονος μέσος μίλησε ακόμη και για την ήττα-σοκ, έτσι όπως ήρθε, από τον Λεβαδειακό τονίζοντας χαρακτηρίστηκα ότι «Ήταν σαν να μας κάρφωσαν ένα μαχαίρι στην καρδιά».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

-Δημήτρη, το ματς της Λιβαδειάς συζητήθηκε πάρα πολύ και το θέμα είναι αν έχετε ξεπεράσει αυτή την αναπάντεχη αποτυχία;

«Πρέπει να το ξεπεράσουμε γιατί δεν έχουμε το χρονικό περιθώριο να κοιτάμε τα ματς του παρελθόντος. Πρέπει να είμαστε 100% έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε τους αντιπάλους μας στα επόμενα παιχνίδια, κοιτώντας τη δουλειά μας μέσα από την προπόνηση. Πιστεύω να πετύχουμε αυτό που θέλουμε».

-Πολλοί είπαν πως εφόσον δεν μπορέσατε να νικήσετε στη Λιβαδειά, έτσι όπως ήρθε το ματς, τα πράγματα δυσκολεύουν πάρα πολύ.

«Ήταν σαν μας κάρφωσαν ένα μαχαίρι στην καρδιά! Νικούσαμε μέχρι το 85΄με 3-1 και μετά χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας. Δεχτήκαμε γρήγορα το δεύτερο γκολ, μετά το τρίτο και ήταν θέμα χρόνου να δεχτούμε και το τέταρτο. Πρέπει όμως να το ξεπεράσουμε, να κοιτάξουμε το ματς με την Ξάνθη, να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

-Είναι και θέμα ατυχίας από ένα σημείο και μετά;

«Σίγουρα είναι και η ατυχία, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι φταίμε εμείς. Δεν γίνεται μέσα σ΄ ένα δεκάλεπτο να δέχεσαι τρία γκολ και να χάνεις το ματς, ένα ματς που ήταν δικό σου μέχρι το 85΄. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

-Τι λες για την Ξάνθη;

«Δουλεύουμε σκληρά όλη την εβδομάδα, μιλάμε με τον προπονητή μας, όλοι οι παίκτες μαζί, είμαστε μια οικογένεια και το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: