Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

«Άλλες τέσσερις μεταγραφές»

vosni-131012-271112
Ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Αλέκος Βοσνιάδης μίλησε στον Arena FM 89,4 για το πρωτάθλημα της Φούτμπολ λιγκ για την νίκη επί του Απόλλωνα Καλαμαριάς, αλλά και για τα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν, με Αιγινιακό και Ηρακλή.
Αναλυτικά, όσα είπε ο Αλέκος Βοσνιάδης:
Για την νίκη στην Καλαμαριά και τα επόμενα δύσκολα παιχνίδια: «Ήταν ένα πολύ  καλό αποτέλεσμα, δίνει ηρεμία στην ομάδα και αυτοπεποίθηση. Έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα από εδώ και πέρα, συνεχίζουμε και ελπίζω να βγάλουμε αυτό το δύσκολο πρόγραμμα. Ο Αιγινιακός έχει μεγάλο βάθος στο ρόστερ, όσο για τον Ηρακλή τα έχουμε πει πολλές φορές… Είναι μεγάλη ομάδα και πολύ ανεβασμένη».
Για την ομάδα και της μεταγραφές: «Και η Νίκη Βόλου είναι μια ομάδα με μεγάλη δυναμική με πολύ κόσμο που διψάει για την διάκριση, είμαστε αισιόδοξοι για την δύσκολη συνέχεια. Βρισκόμαστε σε περίοδο μεταγραφών και έχουμε ακόμα 10 μέρες για να αποκτήσουμε κάποιον ελεύθερο ποδοσφαιριστή. Είμαστε σε αναμονή για την έκδοση δελτίων και θεωρώ ότι θα γίνουνε τέσσερις κινήσεις. Ο Σουλίδης προπονείται ήδη μαζί μας. Έχουμε δει κάποιους άλλους στόχους, ελπίζω να δέσουν και να αποδώσουν καλά με την ομάδα. Θέλουμε ακόμα ένα φορ και έναν πλάγιο επιθετικό, υπάρχουν και άλλοι δυο οι οποίοι είναι έτοιμοι και έχουμε σχεδόν συμφωνήσει».
Για τον Γέσιτς: «Κάνει ατομικό πρόγραμμα, αλλά είναι κανονικά παίκτης της ομάδας. Από δω και πέρα είναι θέμα της διοίκησης για την τιμωρία που θα του επιβληθεί. Είναι ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής, είναι μέλος της ομάδας και θέλουμε να λύσουμε το πρόβλημα… από μέσα».
Για το πρωτάθλημα: «Πόσο σοβαρά μπορούμε να πάρουμε αυτήν την κατάσταση, όταν οι ίδιοι οι διοργανωτές των πρωταθλημάτων δεν έχουν ιδέα τι θα γίνει; Έχει φτάσει Φεβρουάριος, σε λίγο τελειώνει το πρωτάθλημα και ακόμα δεν ξέρουμε πόσες ομάδες θα ανέβουν και πόσες ομάδες θα πέσουν. Όλες οι ομάδες βαδίζουν στα τυφλά, για σχεδιασμό ούτε λόγος. Δεν υπάρχει καμία ξεκάθαρη θέση από κανέναν. Μετά από ένα περσινό εκπληκτικό πρωτάθλημα, κατάφεραν να τα διαλύσουν όλα μέσα σ’ ένα χρόνο».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: