Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Κάλλιο 15 και στο χέρι, παρά… Μουντιάλ και καρτέρει!!

«Ντου από Παντού» για την μεταγραφή του Μήτρογλου που ολοκληρώθηκε, το τεράστιο ποσό που έβαλε στο ταμείο του ο Ολυμπιακός, αλλά και το… Μουντιάλ! Τέλος καλό, όλα καλά, λοιπόν, για Ολυμπιακό, Φούλαμ και, βέβαια, τον Μήτρογλου. Όλες οι πλευρές έμειναν ικανοποιημένες. Ο Ολυμπιακός για τα 15,5 εκατομμύρια που βάζει στο ταμείο του, η Φούλαμ που βρήκε σέντερ φορ στην προσπάθειά της να σωθεί και ο Μήτρογλου που πήρε μεταγραφή σε ομάδα πρέμιερ λιγκ με συμβόλαιο 2,5 εκατομμύρια το χρόνο.
Κι άλλο το κασέ
Εδώ, όμως, θα πρέπει να πούμε ότι τις τελευταίες ημέρες έπαιξε και μια ακόμα άποψη. Και συγκεκριμένα, υπήρξαν κι αυτοί που ισχυρίστηκαν, βάζοντας κάτω τα δικά τους επιχειρήματα, ότι ίσως ήταν καλύτερα για τον Ολυμπιακό να κρατήσει τον παίκτη μέχρι το καλοκαίρι, έτσι ώστε με τις εμφανίσεις του σε πρωτάθλημα, τσάμπιονς λιγκ, αλλά και μουντιάλ να ανεβάσει κι άλλο το κασέ του.

Θα το ξαναβρείς;
Εδώ, πάντως, υπάρχει και το ρίσκο σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Αν, δηλαδή, έχεις πρόταση 15 εκατομμυρίων, τότε μιλάμε για ένα τεράστιο ποσό. Πώς να αρνηθείς σαν ομάδα; Και είσαι σίγουρος ότι θα το ξαναβρείς;
Αν και ποια πρόταση
Ακόμα, λοιπόν, κι αν ο Μήτρογλου έμενε στον Ολυμπιακό, συνερχόταν σύντομα από τον τραυματισμό του, άρχιζε να σκοράρει ξανά (αφού στα τελευταία ματς δεν έβαζε γκολ) και μπορούσε να δείξει πέντε πράγματα στο μουντιάλ, ουδείς ήταν δυνατόν να προβλέψει αν και ποια πρόταση θα ερχόταν το καλοκαίρι.
Το «τώρα»
Μερικά πράγματα στις μεταγραφές είναι «τώρα». Τι εννοώ; Τώρα καιγόταν η Φούλαμ για επιθετικό. Τώρα, δηλαδή, χρειάζεται παίκτη για να αποφύγει τον υποβιβασμό.
Μέχρι το καλοκαίρι, λοιπόν, ποιος μπορεί να προβλέψει τι θα γίνει; Και κατ’ εμέ πολύ καλά έκανε ο Ολυμπιακός και τον έδωσε τώρα τον παίκτη. Κάλλιο 15 και στο χέρι παρά… Μουντιάλ και καρτέρει.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: