Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Πάει Τουρκία ο Τζιόλης!

tziolis
 Φεύγει Τουρκία ο Αλέξανδρος Τζιόλης! Ο ΠΑΟΚ και η Καϊσερίσπορ συμφώνησαν σε όλα για τον εξάμηνο δανεισμό του 30χρονου Έλληνα διεθνή χαφ.
Ο Τζιόλης εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου θα υπογράψει αύριο (01/02) το συμβόλαιό του στην τουρκική ομάδα, καθώς υπάρχει αυτή η χρονική δυνατότητα μεταγραφής στη γειτονική χώρα. Ο Τζιόλης έφυγε ύστερα από δική του επιθυμία, επειδή ακολουθεί φέτος το Μουντιάλ 2014 και θέλει να έχει χρόνο συμμετοχής στην ομάδα του.
ΠΑΟΚ και Καϊσερί τα βρήκαν για τον δανεισμό μέχρι το καλοκαίρι, υπογράφοντας ταυτόχρονα και οψιόν αγοράς, που θα αγγίζει το 1,5 εκατ. ευρώ. Η Καϊσερί θα πληρώσει 130.000 από τις 180.000 ευρώ που πρέπει να πάρει ο παίκτης μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ θα υπάρξει και καταβολή… ενοικίου από τους Τούρκους στον «δικέφαλο».
 Ο Τζιόλης αναμένεται αύριο (01/02) να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιο του με την ομάδα της Καισάρειας.
Ως τελευταία εκκρεμότητα στον ΠΑΟΚ απομένει ο Σανθ Χακόμπο, ο οποίος δεν έχει απαντήσει ακόμα για το εάν αποδέχεται την παραχώρησή του σε μία από τις δυο ομάδες της πατρίδας του, που κατέθεσαν πρόταση αγοράς του στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Στη λίστα που θα δηλωθεί μέχρι αύριο 2 Φεβρουαρίου στην ΟΥΕΦΑ για την συνέχεια των ευρωπαϊκών διοργανώσεων θα δηλωθούν οι Μαντούρο, Γκσπούρνινγκ και Ισαρουάλντε, καθώς μετά τις αποχωρήσεις των Γκαρσία, Λόπεζ, Λόρενς και Νέτσιντ υπάρχουν κενές θέσεις.
Οι Μάρτενς, Νάτχο και Χούσεν δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, αφού οι πρώην ομάδες τους συμμετέχουν στην φάση των 32 του Europa League, όπως και ο ΠΑΟΚ.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: