Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Πεδουλάκης: «Δίκαια νίκησε η Μπαρτσελόνα»

Στην αναποτελεσματική επίθεση του Παναθηναϊκού απέδωσε ο Αργύρης Πεδουλάκης την ήττα από την Μπαρτσελόνα.

Πεδουλάκης: «Δίκαια νίκησε η Μπαρτσελόνα»
Ικανοποιημένος από την προσπάθεια, όχι όμως και από τη συγκέντρωση των παικτών του εμφανίστηκε ο Αργύρης Πεδουλάκης μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ.

«Η Μπαρτσελόνα ήταν καλύτερη και κέρδισε δίκαια. Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε με καμία αυτοσυγκέντρωση, ιδιαίτερα σε αυτό που μας έχει κρατήσει ως εδώ, το αμυντικό μας κομμάτι, καθώς δεχτήκαμε 44 πόντους. Ο Χουέρτας μάς έκανε μεγάλη ζημιά. Ακολουθήσαμε στο σκορ, αλλά στο δεύτερο δεκάλεπτο μείναμε πίσω. Στο δεύτερο μέρος αλλάξαμε την τακτική μας στο αμυντικό κομμάτι, προσπαθήσαμε να βγάλουμε τον Χουέρτας από το παιχνίδι, τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια, αλλά αυτό θα έπρεπε στην επίθεση να το αξιοποιήσουμε βάζοντας κάποια εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό. Είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια, όχι όμως από τη συγκέντρωση στο πρώτο ημίχρονο. Απέναντι σε τέτοιου επιπέδου ομάδες το πληρώνεις αυτό», τόνισε ο τεχνικός του «τριφυλλιού».

Βόβορας: «Δεχτήκαμε πολλούς πόντους στο πρώτο ημίχρονο»
Στους πολλούς πόντους που δέχθηκε ο Παναθηναϊκός από την Μπαρτσελόνα στο πρώτο ημίχρονο απέδωσε την ήττα από τους Καταλανούς ο βοηθός του Αργύρη Πεδουλάκη, Γιώργος Βόβορας.
Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να περιορίσει την Μπαρτσελόνα στο πρώτο ημίχρονο, δεχόμενος 44 πόντους κι έτσι δεν κατάφερε να πάρει και το ροζ φύλλο αγώνα από τους Καταλανούς για την πέμπτη αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκας, όπως δήλωσε ο βοηθός προπονητή των «πράσινων» Γιώργος Βόβορας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του βοηθού προπονητή του Παναθηναϊκού

«Στο πρώτο ημίχρονο δεν πήγε το παιχνίδι όπως σχεδιάσαμε. Ο Χουέρτας μας έκανε ζημιά. Το να δεχτείς 44 πόντους στο πρώτο ημίχρονο είναι αρκετοί. Ο τρόπος που ξεκίνησε το παιχνίδι, μας οδήγησε να μην ελέγχουμε το ρυθμό και την αναμέτρηση. Στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε να δώσουμε μάχες και να παίξουμε δυνατά. Περιορίσαμε τους Χουέρτας και Ναβάρο, αλλά το πρόβλημα ήρθε στην επίθεση. Είχαμε μεγάλη αστοχία, στοίχισε και η κούραση. Είχαμε 20 λάθη που είναι πολλά σε αυτό το επίπεδο και έτσι δεν φτάσαμε στη νίκη. Στο δεύτερο μέρος δεχτήκαμε κάποια μεγάλα σουτ και έτσι δεν μπορέσαμε να πλησιάσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: