Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Οφείλει πολλά σε «Καρα» και Δώνη!!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τον ρόλο του Γιώργου Δώνη και του Γιώργου Καραγκούνη στην μεταγραφή του Κώστα Μήτρογλου στη Φούλαμ!
Ο Κώστας Μήτρογλου έκανε μία σπουδαία μεταγραφή, διότι για μένα όποιος Ελληνας παίκτης πάει να παίξει στο πρωτάθλημα Αγγλίας κάνει μεγάλο άλμα. Για αυτή την μεταγραφή ο Ελληνας επιθετικός οφείλει πολλά στον Γιώργο Καραγκούνη. Ο «Καρα» ήταν αυτός, που πήγε στην Φούλαμ το καλοκαίρι του 2012 και έγινε ένας από τους πιο αγαπημένους παίκτες της ομάδας του Λονδίνου. Με το πάθος του και την παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο ο Καραγκούνης έγινε ένας από τους πιο πολύτιμους παίκτες της Φούλαμ. Τι και αν πήγε στα 36; Την πρώτη χρονιά του στην Φούλαμ ήταν στα περισσότερα μας βασικός , με σημαντική συνεισφορά στην πορεία της Αγγλικής ομάδας στο περασμένο πρωτάθλημα.
Πολλοί αμφέβαλαν για την πορεία του «Καρα», αλλά αυτός τους διέψευσε και μάλιστα ανανέωσε η Φούλαμ το συμβόλαιό του «τυπάρα» για άλλο ένα χρόνο. Φέτος μπορεί να παίζει λιγότερο στο πρωτάθλημα, αλλά έχει σημαντική συνεισφορά στην πορεία της Φούλαμ στο κύπελλο και όποτε παίζει αποθεώνεται από τους οπαδούς της ομάδας. Η παρουσία του «Καρα» στην Φούλαμ έπαιξε καθοριστικό ρόλο , για να πάει και ο Μήτρογλου.
Πρώτον διότι ο «Καρα» θα βοηθήσει τον Μήτρογλου στην πιο γρήγορη προσαρμογή του και δεύτερον, διότι οι οπαδοί της Φούλαμ λάτρεψαν τον πρώτο Ελληνα που πήγε στην ομάδα τους και είναι πλέον έτοιμοι να δεχθούν με θέρμη και τον δεύτερο Ελληνα. Φυσικά τα γκολ του Μήτρογλου στο τσάμπιονς λιγκ και στην Εθνική έπαιξαν σημαντικό ρόλο, αλλά και ο «Καρα» είπε τα καλύτερα για τον Ελληνα επιθετικό όταν ρωτήθηκε από προπονητή και διοίκηση και η πολύ καλή παρουσία του Καραγκούνη στην Φούλαμ ήταν σημαντική υπόθεση.
Εγώ αν ήμουνα στην θέση του Μήτρογλου θα έλεγα ένα ευχαριστώ στον «τυπάρα» για αυτή την μεταγραφή και ένα ακόμα ευχαριστώ σε έναν ακόμα άνθρωπο . Εννοώ τον Γιώργο Δώνη , που όταν ο Ολυμπιακός τον είχε για πέταμα, ασχολήθηκε μαζί του, δούλεψε πολύ μαζί του στον Ατρόμητο και ουσιαστικά τον μεταμόρφωσε αγωνιστικά με αποτέλεσμα τώρα να φθάσει ο Μήτρογλου να εισπράττει 2,5 εκ. ευρώ τον χρόνο
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: