Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Είπε «όχι» σε ομάδα της Serie A για τον ΠΑΟΚ!!

Ποιος από τους παίκτες που ήρθε τώρα στον Δικέφαλο... έριξε χυλόπιτα σε ιταλική ομάδα; Πόσα λεφτά του έδιναν; Διαβάστε το θέμα στον sportdog. Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ δραστήριος στη μεταγραφική περίοδο που ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, φέρνοντας στην Τούμπα καλούς παίκτες, οι οποίοι αναμένεται να παίξουν βασικοί για το υπόλοιπο της χρονιάς.
Με... διαφορά το πιο δυνατό όνομα που ήρθε στην Τούμπα είναι ο Μπίμπρας Νάτχο, ο οποίος μάλιστα στο παιχνίδι του «Δικεφάλου» με τον Απόλλωνα με το Κύπελλο βρέθηκε στο γήπεδο και ξετρελάθηκε με την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι της ομάδας.
Ο Νάτχο, που υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι, πριν έρθει στον ΠΑΟΚ είχε συζητήσει με αρκετές ομάδες, ενώ όπως αποκαλύπτει η στήλη «sportdog penalty», είχε απορρίψει και σύλλογο της Serie A!
Πρόκειται για την Μπολόνια, η οποία μία ημέρα πριν υπογράψει στον ΠΑΟΚ και ενώ βρισκόταν στην Θεσσαλονίκη, του έκανε πρόταση για εξάμηνο συμβόλαιο με 550.000 ευρώ. Τελικά, ο Νάτχο προτίμησε τον ΠΑΟΚ και τα λεφτά του Σαββίδη...
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: