Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Στην Ίντερ ο Ερνάνες!

Και με τη βούλα παίκτης της Ίντερ είναι πλέον ο Ερνάνες αφού ο ιταλικός σύλλογος ανακοίνωσε την απόκτησή του από τη Λάτσιο.

Στην Ίντερ ο Ερνάνες
Λίγο πριν την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου, η Ίντερ δημοσιοποίησε την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ερνάνες από τους «Λατσιάλι». Ο Βραζιλιάνος μέσος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις των «νερατζούρι» κι έτσι σφράγισε τη συμφωνία του με την ομάδα του Μιλάνου, βάζοντας την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας 4,5 ετών.

Η ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της Ίντερ αναφέρει: «Η ομάδα μας καλωσορίζει θερμά τον Ερνάνες. Η μεταγραφή του Βραζιλιάνου μέσου από τη Λάτσιο ολοκληρώθηκε και τα απαραίτητα χαρτιά υποβλήθηκαν στη διοργανώτρια αρχή. Γεννημένος στις 29 Μαΐου 1985 ο Άντερσον Ερνάνες ντε Καρβάλιο Βιάνα Λίμα έχει 23 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της χώρας του, με την οποία έχει σημειώσει δύο γκολ. Έχει κατακτήσει 2 πρωταθλήματα Βραζιλίας με τη Σαο Παουλο (2007, 2008) και ένα Κύπελλο Ιταλίας με τη Λάτσιο (2013). Το συμβόλαιο του παίκτη λήγει στις 30 Ιουνίου 2018».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: