Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Στη… μάχη της Κρήτης!!

Με στόχο να διευρύνει το νικηφόρο σερί του ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε εκτός έδρας τον ΟΦΗ, ο οποίος είναι ενισχυμένος (μεταγραφικά) και πάντα επικίνδυνος στην έδρα του.

Στη… μάχη της Κρήτης
Πέντε συνεχόμενες νίκες μετράει ο Παναθηναϊκός στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο μέχρι στιγμής και ευελπιστεί μετά το αποψινό παιχνίδι με τον ΟΦΗ να έχει αυξήσει το νικηφόρο σερί του (19:30, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94, και sport-fm.gr).

Οι «πράσινοι» προέρχονται από τη νίκη-πρόκριση (4-0 το πρώτο ματς) επί του Ολυμπιακού Βόλου και ταυτόχρονα έχουν τρεις συνεχόμενες επιτυχίες στη Σούπερ Λίγκα, παρά τα όποια αγωνιστικά προβλήματα έχουν αντιμετωπίσει όλο αυτό το διάστημα.

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν υπολογίζει τον τραυματία Πράνιτς και τον τιμωρημένο Ζέκα, όμως στη διάθεσή του επέστρεψαν ο Μέντες και ο Σίλντενφελντ που θα πάρει θέση στο κέντρο της άμυνας του «τριφυλλιού».

Ο Έλληνας τεχνικός θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Καπίνο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Τριανταφυλλόπουλο, Ρισβάνη, Σίλντενφελντ και Νάνο.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Αμπέντ και ο Λαγός, με τους Κλωναρίδη και Μπαϊράμι στα πλάγια. Σε ρόλο επιτελικού μέσου θα είναι ο Ατζαγκούν και ο Μπεργκ θα είναι ο μοναδικός προωθημένος.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Ταμπάκης, Σπυρόπουλος, Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Μέντες, Ντίνας και Καρέλης.

Προϊστορία

Μοιρασμένα είναι τα αποτελέσματα τα τελευταία χρόνια, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει υπέρ του την παράδοση, με 20 νίκες σε 38 αναμετρήσεις στο Ηράκλειο. Ο ΟΦΗ έχει να αντιπαρατάξει 7 νίκες και 11 ισοπαλίες.

Στα τελευταία τέσσερα ματς
Ημερομηνία Αγώνας Αποτελέσματα (Σκόρερ)

29/10/12 ΟΦΗ-Παναθηναϊκός 2-2 (27' Κουτσιανικούλης, 72' Παπάζογλου - 8' Τοτσέ, 29' Μαυρίας)
24/03/12 ΟΦΗ-Παναθηναϊκό ς 0-1 (18' Κλέιτον)
21/12/08 ΟΦΗ-Παναθηναϊκός 0-3 (52' Πετρόπουλος, 56' Σαλπιγγίδης, 91' Ρουκάβινα)
06/04/08 ΟΦΗ-Παναθηναϊκός 4-1 (32' (πεν) Ντρούλιτς, 44' Σίμιτς, 52' Σφακιανάκης, 77' Πόποβιτς - 40' Σαλπιγγίδης) Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: