Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

«Από 10 εκατ. και πάνω για Μανωλά»

Την αρνητική απάντηση του Ολυμπιακού εισέπραξαν Ρόμα και Νάπολι για την παραχώρηση του Κώστα Μανωλά, όμως θα πρέπει να τα… σκάσουν χοντρά αν θέλουν να τον κάνουν δικό τους το καλοκαίρι.

«Από 10 εκατ. και πάνω για Μανωλά»
Δύο ήταν οι λόγοι που οδήγησαν τη διοίκηση του Ολυμπιακού στην απόφαση να μην παραχωρήσει τον Κώστα Μανωλά, αν και η Ρόμα και η Νάπολι κινήθηκαν για την απόκτηση του διεθνούς στόπερ.

Σύμφωνα με τη στήλη «Τρελός του χωριού» της SportDay, είχαν δώσει τη συγκατάθεσή τους στη μεταγραφή του Κώστα Μήτρογλου στη Φούλαμ και δεν ήθελαν να δώσουν και άλλο βασικό παίκτη τους.

Επίσης, στο Λιμάνι μέτρησαν και το οικονομικό, αφού εκτιμούν ότι ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός θα μπορέσει να ανεβάσει τις «μετοχές» του στους προσεχείς αγώνες με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους «16» του Champions League και το καλοκαίρι θα γίνει… μάχη για την απόκτησή του.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως οι Πειραιώτες συζητήσουν «μόνον από δέκα εκατομμύρια και πάνω» την ενδεχόμενη πώληση του Μανωλά, κάτι που αναγκάζει τους Ρωμαίους να αποσυρθούν και τους Ναπολιτάνους να σκέφτονται πολύ σοβαρά την προοπτική να δώσουν το συγκεκριμένο ποσό για να τον κάνουν δικό τους.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: