Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Στις 28/2 προσφορές για Euro 2016, μεταδίδεται η κλήρωση!!

Η 28η Φεβρουαρίου είναι η καταληκτικό ημερομηνία που έχουν στην διάθεση τους τα κανάλια, ώστε να καταθέσουν τις προσφορές τους, για την απόκτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Euro 2016.

Στις 28/2 προσφορές για Euro 2016, μεταδίδεται η κλήρωση!
Στο διάστημα που διανύουμε όλοι κάνουν τον σχεδιασμό τους, ώστε να αποφασίσουν για το ύψος των προσφορών που θα καταλήξουν. Το ρεπορτάζ είναι όπως η «Στάση media» έχει αποκαλύψει τόσο από τούτη την γωνία όσο και απ' το κυριακάτικο ραδιοφωνικό ραντεβού.

MEGA και ΑΝΤ1 είναι τα φαβορί απ' τα ελεύθερης εμβέλειας κανάλια, η στάση που θα τηρήσει η ΔΤ αποτελεί ένα μεγάλο ερωτηματικό, με τη Nova και τον ΟΤΕ να είναι σίγουρο ότι θα μπουν στην διαδικασία. Και το πιο πιθανό σενάριο είναι αυτό των συμπράξεων, κάτι που λειτούργησε στην περίπτωση των δικαιωμάτων Ευρωμπάσκετ και Μουντομπάσκετ, τα οποία κατέληξαν σε ΟΤΕ, ΑΝΤ1.

Σε ότι αφορά στην προκριματική φάση του Euro 2016, η κλήρωση των ομίλων που θα γίνει στις 23 Φεβρουαρίου στη Νις της Γαλλίας, θα μεταδοθεί απ' το Eurosport και μέσω αυτού απ' τη Nova και τον ΟΤΕ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: