Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Χαρούμενοι στον Ολυμπιακό Κάμπελ και Πελέ!

Σε κατάστημά της εταιρίας Intersport, χορηγού του Ολυμπιακού, βρέθηκαν οι Κάμπελ και Πελέ, όπου συνάντησαν φιλάθλους της ομάδας και μοίρασαν αυτόγραφα αλλά και… δώρα!

Χαρούμενοι στον Ολυμπιακό Κάμπελ και Πελέ
Την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους Κάμπελ και Πελέ είχαν οι φίλοι του Ολυμπιακού σε εκδήλωση της εταιρίας Intersport στο κατάστημά της του Πειραιά. Οι δυο παίκτες συνομίλησαν με τον κόσμο, υπέγραψαν αυτόγραφα και δώρισαν -μέσα από κλήρωση- μια υπογεγραμμένη φανέλα των «ερυθρολεύκων» και δύο διπλές προσκλήσεις για το ερχόμενο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Αμφότεροι δήλωσαν χαρούμενοι για τη συμμετοχή τους σε τέτοιες εκδηλώσεις αλλά και περήφανοι που αποτελούν μέλη της «οικογένειας» του Ολυμπιακού.

«Είναι παρά πολύ σημαντικό να ερχόμαστε σε τέτοιες εκδηλώσεις των χορηγών μας γιατί ερχόμαστε και σε επαφή με τους φιλάθλους μας, είναι αυτοί που πάντα μας υποστηρίζουν και είναι πολύ σημαντικό για μας να τους νιώθουμε κοντά μας και αυτοί να μας νιώθουν κοντά τους. Είμαι πολύ χαρούμενος, είμαι πολύ ωραία εδώ και νιώθω την αγάπη του κόσμου και αυτή η αγάπη είναι που με κάνει πάντα να προσπαθώ στο maximum για να κάνω αυτό τον κόσμο χαρούμενο», σχολίασε ο Κάμπελ ενώ από την πλευρά του ο Πελέ, είπε:

«Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα. Είναι πάντα πολύ ωραίο το να έρχεσαι σε επαφή με τους φιλάθλους που υποστηρίζουν την ομάδα και να σου δείχνουν την αγάπη τους. Νιώθω πολύ καλά εδώ. Ο Ολυμπιακός είναι ένα πολύ μεγάλο κλαμπ και είμαι πολύ περήφανος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας και αυτού του συλλόγου».

Από την πλευρά της η brand manager της Intersport, Κλεοπάτρα Σαμίου, δήλωσε: «Είναι χαρά μας και πολύ μεγάλη τιμή μας να τους έχουμε εδώ μαζί μας και ουσιαστικά εκπληρώνουμε το όραμα μας που είναι να φέρουμε τον αθλητισμό κοντά στους ανθρώπους. Δίνουμε την ευκαιρία στους πελάτες μας να γνωρίσουν από κοντά στους αγαπημένους τους παίκτες και να τους βλέπουμε να περνάνε τόσο καλά όσο και σήμερα. Ελπίζουμε στο μέλλον να ακολουθήσουν και άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: