Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Σκόνδρας:«Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο»

Το τελευταίο διάστημα αρχίζει και αποδίδει καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο ο ΠΑΟΚ, κατά τον Γιάννη Σκόνδρα, ο οποίος σχολίασε και το γεγονός πως έχει αγωνιστεί σε πολλές θέσεις στην τρέχουσα σεζόν.

Σκόνδρας:«Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο»
Σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, που αποφέρει και καλό ποδόσφαιρο, βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ, βάσει όσων υποστήριξε ο Γιάννης Σκόνδρας, ο οποίος θεωρεί πως δεν θα τους επηρεάσει το βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα.

Παράλληλα, ο δεξιός μπακ του συλλόγου της Θεσσαλονίκης σχολίασε το γεγονός, πως αποτελεί έναν παίκτη-πολυθεσίτη για τον Χουμπ Στέφενς, ενώ για το επόμενο παιχνίδι της ομάδας του με τον Πλατανιά για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, είπε πως είναι ένα πολύ δύσκολο ματς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Nova:

«Νομίζω πως η ομάδα κάθε αγωνιστική γίνεται και καλύτερη. Νομίζω πως τ' αποδεικνύει και τα γκολ που βάζουμε. Δεν είναι μόνον τα γκολ, είναι ότι αρχίζουμε και παίζουμε ποδόσφαιρο. Δουλεύει σκληρά η ομάδα γι' αυτό το πράγμα. Ηρθαν κι άλλες προσθήκες στην ομάδα και νομίζω στη συνέχεια θα είμαστε ακόμη καλύτεροι».

Αποκτήθηκες ως δεξιός οπισθοφύλακας, αγωνίστηκες και στα δυο άκρα της άμυνας και πρόσφατα στο κέντρο της. Πως ήταν η πλέον πρόσφατη, πρωτόγνωρη για σένα εμπειρία;

«Εκείνη τη στιγμή είχαμε πρόβλημα στα στόπερ, με ρώτησε ο προπονητής αν μπορώ και του είπα πως φυσικά και μπορώ. Από εκεί και πέρα μόλις μπήκα στο παιχνίδι ήθελα να δώσω το 100%. Το αν ήμουν καλός ή όχι δε θα το κρίνω εγώ, προσπάθησα αρκετά. Θα παίξω όπου μου ζητηθεί».

- Η ομάδα στο σύνολό της σε τί κατάσταση βρίσκεται;

«Σε πολύ καλή κατάσταση. Το δείχνουν τα παιχνίδια που κερδίζουμε. Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και βάζουμε και πολλά γκολ. Οπως είπα και πριν, νομίζω ότι η συνέχεια θα είναι καλύτερη».

- Οι υποχρεώσεις πλέον είναι αρκετές με πολλές αναμετρήσεις σε μικρά χρονικά διαστήματα, είναι κάτι που σας επηρεάζει;

«Οχι, δε μας επηρεάζει. Σίγουρα υπάρχει κούραση, αλλά υπάρχει μεγάλο ρόστερ, ειδικά τώρα και με τις προσθήκες τις καινούριες και νομίζω μπορούμε να τα καταφέρουμε».

- Την Κυριακή θα δοκιμαστείτε στην Κρήτη κόντρα στον Πλατανιά. Τον έχεις δει πρόσφατα, αν ναι τί άποψη έχεις και τι χρειάζεται ο ΠΑΟΚ ως στοιχεία για να πάρει κάτι θετικό;

«Ο Πλατανιάς έχει καλή ομάδα, 'δεμένη' ομάδα. Νομίζω ότι σα σύνολο είναι πολύ καλό. Από εκεί και πέρα είναι δύσκολο παιχνίδι, έχουν καλή έδρα. Εμείς πρέπει να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι, να παίξουμε καλά κι αν το καταφέρουμε θα κερδίσουμε. Κάθε αγώνας είναι δύσκολος κι η ομάδα πρέπει να βάζει πάθος σε κάθε παιχνίδι είτε παίζει με τον τελευταίο είτε με τον πρώτο του πρωταθλήματος. Πάθος, δύναμη και να έχουμε 'καθαρό' μυαλό γιατί σε πολλά παιχνίδια μας έλειψε και νομίζω θα πάει καλά το παιχνίδι», κατέληξε ο Γιάννης Σκόνδρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: