Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Τα τυπικά για Τζιόλη!

Εντός της ημέρας αναμένεται να ανακοινωθεί ο δανεισμός του Αλέξανδρου Τζιόλη στην Καϊσερισπόρ, με τον διεθνή χαφ και τον ΠΑΟΚ να κερδίζουν αρκετά με την μόνιμη εγκατάστασή του στην Τουρκία.

Τα τυπικά για Τζιόλη
Μόνο οι υπογραφές έχουν απομείνει για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του Αλέξανδρου Τζιόλη στην Καϊσερισπόρ.

Ο ΠΑΟΚ έχει δώσει τη συγκατάθεσή του για την μετακίνηση του διεθνούς μέσου, ο οποίος ήταν βασικό και αναντικατάστατο μέλος της ομάδας στο πρώτο μισό της σεζόν (30 ματς, 26 ως βασικός).

Ο 29χρονος χαφ έφερε στους Θεσσαλονικείς τη συγκεκριμένη πρόταση, η οποία του αύξανε τις οικονομικές απολαβές κατά πολύ.

Όπως γράφει η SportDay, στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο αντιμετώπισαν το θέμα και από οικονομικής πλευράς, γι' αυτό και επέμειναν να μπει οψιόν αγοράς εν όψει καλοκαιριού.

Συγκεκριμένα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» κέρδισε περίπου 130 χιλιάδες ευρώ από το μισό φετινό συμβόλαιο του παίκτη, ενώ αν τον παραχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι θα κερδίσει άλλο 1,5 εκατ. ευρώ.

Από την πλευρά του, ο Τζιόλης βρίσκεται ήδη στην Τουρκία, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: