Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

«Κανονιέρης» ο Σέλστρομ!!

Παίκτης της Άρσεναλ μέχρι το τέλος της σεζόν και επίσημα ο Κιμ Σέλστρομ με τους Λονδρέζους να ανακοινώνουν την απόκτησή του με την μορφή δανεισμού απ’ τη Σπαρτάκ Μόσχας.

«Κανονιέρης» ο Σέλστρομ!
Με την φανέλα της Άρσεναλ θα αγωνίζεται ως το τέλος της χρονιάς ο Σέλστρομ που παραχωρήθηκε με την μορφή δανεισμού απ’ την Σπαρτάκ Μόσχας. Τα άσχημα νέα με τον τραυματισμό του Ράμσεϊ που θα απουσιάσει για έξι εβδομάδες, ανάγκασε τους Λονδρέζους να κινηθούν άμεσα για τον αντικαταστάτη του.

Έτσι, με αστραπιαίες κινήσεις έφεραν στην Αγγλία τον Σουηδό άσο, πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια ολοκληρώθηκε η συμφωνία των δύο πλευρών με την ανακοίνωση απ’ τους «κανονιέρηδες».

Στο πρώτο μισό της σεζόν, ο 31χρονος μέσος είχε 10 συμμετοχές στο ρωσικό πρωτάθλημα με τους Μοσχοβίτες, εκ των οποίων έξι φορές ως βασικός.

«Η Άρσεναλ είναι ένας απίστευτος σύλλογος με πολλούς σπουδαίους παίκτες και έναν προπονητή που τα έχει πάει πολύ καλά εδώ για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είμαι πολύ χαρούμενος που πηγαίνω σε μια ομάδα σαν κι αυτή για να μάθω όσα περισσότερα μπορώ. Είμαι εδώ για να κάνω το καλύτερο για την Άρσεναλ και να βοηθήσω την ομάδα, ώστε να φτάσουμε σε κάποια καλά αποτελέσματα στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν», είπε στις πρώτες του δηλώσεις ο Σέλστρομ.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: