Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Ματς δίχως αύριο…!!

Το τελευταίο του χαρτί για την παραμονή του στην Σούπερ Λίγκα παίζει ο Άρης στο σημερινό παιχνίδι με την Skoda Ξάνθη.

Ματς δίχως αύριο…
Τις όποιες πιθανότητες έχει να παραμείνει στη Σούπερ Λίγκα θέλει να διεκδικήσει ο Άρης, με αφετηρία το σημερινό παιχνίδι με την Skoda Ξάνθη (17:15, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Αν η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου δεν καταφέρει να κερδίσει ούτε σήμερα τους Ακρίτες, τότε ο στόχος που έχουν θέσει στο «κίτρινο» στρατόπεδο θα έχει ουσιαστικά εξαφανιστεί.

«Είναι ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο, αλλά τώρα για εμάς δεν υπάρχουν δύσκολα κι εύκολα. Πρέπει να κερδίσουμε και θα το κερδίσουμε», δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός, ο οποίος καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας προσπάθησε να ανυψώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών του.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Διούδης. Μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα είναι οι Βλάχος, Γιαννίτσης, Πουλίδο και Τσουμάνης. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Οικονομόπουλος και Καμινιώτης.

Την τριάδα στη μεσαία γραμμή θα αποτελέσουν οι Μπακασέτας, Τάτος και Μανιάς, με τον Αγάνθο να βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γουναρίδης, Σουνάς, Κύργιας, Νταμαρλής, Βανγκελί, Κουσίδης, Αγγελούδης, Παπαδόπουλος και Τσιάρας.

Προϊστορία

Καλή παράδοση έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια η Ξάνθη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», αλλά ο Αρης κρατάει το προβάδισμα με 10 νίκες, 7 ισοπαλίες και 5 ήττες.

Στα τελευταία 5 ματς
Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα (Σκόρερ)

16/12/12 Άρης-Skoda Ξάνθη 0-0
02/10/11 Άρης-Skoda Ξάνθη 0-0
19/12/10 Άρης-Skoda Ξάνθη 0-2 (21', 62' Σουάνης)
27/09/09 Άρης-Skoda Ξάνθη 1-0 (90΄+2΄ Αμπρέου)
15/03/09 Άρης-Skoda Ξάνθη 0-1 (81' Αγκάλι) Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: