Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

«Είναι μεγάλο ταλέντο ο Χούσεν»

Με μεγάλο ενδιαφέρον θα παρακολουθεί την πορεία του Ντάνι Χούσεν με τη φανέλα του ΠΑΟΚ o Τον Κάανεν, ο οποίος χαρακτήρισε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του «δικέφαλου του Βορρά» μεγάλο ταλέντο!

«Είναι μεγάλο ταλέντο ο Χούσεν»
Πολύ καλό χειριστή της μπάλας, αλλά και κλασικό επιθετικό, χαρακτήρισε τον Ντάνι Χούσεν ο Τον Κάανεν, ο οποίος είχε βρεθεί παλαιότερα στον πάγκο της Βέροιας και είναι άριστος γνώστης της ολλανδικής αγοράς.

Συν τοις άλλοις, ανέλυσε κάποια από τα χαρακτηριστικά του τρόπου παιχνιδιού του, ενώ μίλησε και για την, μέχρι τώρα, πορεία του νέου άσου του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Άρη Λεμεσού στη Nova:

«Ο Ντάνι είναι ένας κλασικός επιθετικός. Είναι παίκτης με καλή τεχνική και κρατά πολύ καλά τη μπάλα. Ξέρει πώς να σκοράρει και έχει την ποιότητα για να παίρνει καλές θέσεις μέσα αλλά και γύρω από την περιοχή», μας ανέφερε ο Κάανεν όσον αφορά τα πλεονεκτήματα του Χούσεν. Από μειονεκτήματα όμως; «Δεν είναι πολύ γρήγορος. Θα έπρεπε να είναι πιο ταχύς με τη μπάλα στα πόδια», εντοπίζει ο Ολλανδός τεχνικός.

Όσον αφορά τη μέχρι τώρα καριέρα του νέου παίκτη του ΠΑΟΚ, ο τεχνικός του Άρη Λεμεσού τονίζει:

«Είχε εκπλήξει τους πάντες όταν πήγε από τη δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας και τη Φορτούνα Σιτάρντ στον Άγιαξ. Προηγουμένως ήταν και στη Φούλαμ, αλλά δεν τα κατάφερε εκεί. Είναι ένα μεγάλο ταλέντο, όμως στον Άγιαξ ήταν καλός κυρίως όταν έμπαινε σαν αλλαγή».

Σύμφωνα με τον Κάανεν, ο ΠΑΟΚ δημιουργεί πολύ καλό και ποιοτικό «πυρήνα» υπό τις οδηγίες του Χουμπ Στέφενς με τις προσθήκες των Χούσεν, Μαντούρο και Μάρτενς.

«Είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε πως θα τα πάει ο Χούσεν στην Ελλάδα, όπου οι οπαδοί είναι ανυπόμονοι. Όμως ο Στέφενς δημιουργεί μία ποιοτική ομάδα, βασισμένη στην τεχνική και το passing game με ποδοσφαιριστές όπως ο Μαντούρο, ο Μάρτενς -ο οποίος για μένα είναι μεγάλος παίκτης- και τώρα ο Χούσεν», κατέληξε ο Ολλανδός τεχνικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: