Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

«Έτσι μέχρι το τέλος»

Το σύνθημα για την συνέχεια, παρά τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζει ο σύλλογος, έδωσαν ο Αντώνης Μανίκας και ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος στη χθεσινή προπόνηση του Πανιωνίου.

«Έτσι μέχρι το τέλος»
Απόλυτα ικανοποιημένοι από τη μέχρι τώρα πορεία του Πανιωνίου εμφανίστηκαν ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος και ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, Αντώνης Μανίκας.

Οι δύο άνδρες μίλησαν στους ποδοσφαιριστές πριν από την προπόνηση και τους έδωσαν το σύνθημα για τη συνέχεια των υποχρεώσεών τους στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας.

«Εχουμε κάνει από την αρχή της σεζόν μια τεράστια προσπάθεια. Είστε αξιέπαινοι και σας αξίζουν συγχαρητήρια. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι μέχρι το τέλος παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε», ανέφερε ο παράγοντας του συλλόγου.

Από την πλευρά του, ο κ. Παναγόπουλος στάθηκε στο προσεχές παιχνίδι με τον Εργοτέλη: «Παίζουμε με έναν αντίπαλο που έχει ίδιους στόχους. Είναι από αυτά τα παιχνίδια που πρέπει οπωσδήποτε να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς».

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο προπονητής των Νεοσμυρνιωτών προτίθεται να επαναφέρει το 3-5-2 και να χρησιμοποιήσει την ομάδα που είχε παρατάξει στη νίκη επί του ΠΑΟΚ. Μοναδικό ερωτηματικό ποιον παίκτη θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: