Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Χούντελααρ: «Μπορούμε να κάνουμε την Ρεάλ να υποφέρει»

Αν η Σάλκε είναι αυτή που πρέπει, μπορεί να κάνει την Ρεάλ Μαδρίτης να υποφέρει στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για την φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, σύμφωνα με τον Κλας-Γιαν Χούντελααρ.

Χούντελααρ: «Μπορούμε να κάνουμε την Ρεάλ να υποφέρει»
Μπορεί πριν λίγες μέρες να έλεγε ότι είναι δύσκολο να νικήσει κάποιος την Ρεάλ Μαδρίρης, αλλά ο Κλας-Γιαν Χούντελααρ είναι σίγουρος ότι αν οι ποδοσφαιριστές της Σάλκε είναι αυτοί που πρέπει, τουλάχιστον μπορούν να κάνουν την ισπανική ομάδα να υποφέρει.

«Θέλω να είμαι στο καλύτερό μου επίπεδο σε κάθε παιχνίδι και αυτή η συνάντηση, με την Ρεάλ Μαδρίτης, δεν είναι κάτι διαφορετικό», τόνισε ο 30χρονος επιθετικός και πρόσθεσε:

«Όπως και για την Ρεάλ, έτσι και για μας είναι το σημαντικότερο παιχνίδι της σεζόν μέχρι τώρα. Είμαστε ακόμα ζωντανοί στην διοργάνωση και τώρα είμαστε στο στάδιο των νοκ-άουτ».

Ο Ολλανδός άσος συμπλήρωσε: «Είναι ένα τεράστιο παιχνίδι απέναντι σε μια καταπληκτική ομάδα. Είμαστε τυχεροί που παίζουμε το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας και μετά από αυτό θα δούμε τι θα γίνει στην Μαδρίτη» και κατάληξε:

«Αυτό που χρειάζεται είναι να είμαστε σε καλή μέρα. Αν όλοι είμαστε στο 100% μας, τότε μπορούμε να κάνουμε την Ρεάλ να υποφέρει». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: