Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Το… ευρωπαϊκό μέλλον του ΠΑΟΚ απειλεί ο Δώνης!!

Πρόβλημα στην αδειοδότηση του ΠΑΟΚ για την Ευρώπη είναι πιθανό να προκαλέσει η υπόθεση με τον Γιώργο Δώνη!

Το… ευρωπαϊκό μέλλον του ΠΑΟΚ απειλεί ο Δώνης
Τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ έχει ζητήσει ο Γιώργος Δώνης, εφόσον η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ δεν του καταβάλει τα χρήματα μετά την προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια.

Αυτή η υπόθεση είναι γνωστή, όμως σήμερα το Goal γράφει πως η ΕΠΟ – από την πλευρά της – δεν σκοπεύει να κάνει κάποια κίνηση, αν δεν φτάσει σε εκείνη επίσημη ενημέρωση από τα αρμόδια όργανα σχετικά με την προσφυγή του «Δικεφάλου του Βορρά» που στρέφεται εναντίον της νόμιμης σύνθεσης του διαιτητικού διαστηρίου.

Το δημοσίευμα της εφημερίδας αναφέρει πως αυτή τη στιγμή η Ομοσπονδία αναγνωρίζει στην υπόθεση ΠΑΟΚ – Δώνη μόνο το ποσό των 500.000 ευρώ που έχει επιδικάσει το δικαστήριό της υπέρ του τωρινού προπονητή του ΑΠΟΕΛ.

Αυτό, όμως, είναι πιθανό να προκαλέσει πρόβλημα στην αδειοδότηση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, αν – μέχρι να εξεταστεί ο φάκελός της - δεν έχει λυθεί η οικονομική διαφορά των δύο πλευρών.

Μάλιστα, οι Επιτροπές Αδειοδότησης της ΕΠΟ και ο εισηγητής, Γιώργος Δημητρίου, δεν μπορούν να δεσμευτούν τι θα γίνει με την προσφυγή του ΠΑΟΚ στα πολιτικά δικαστήρια, αφού εκείνες που έχουν ισχύ είναι μόνο εκείνες των δικό της Επιτροπών.

Μάλιστα, το Goal αναφέρει πως δεν έχει γίνει γνωστό αν το συγκεκριμένο θέμα συζητήθηκε από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Γιώργο Σαρρή, με τον Ιβάν Σαββίδη.

Επίσης, δεν ξέρουμε αν οι Θεσσαλονικείς θα τραβήξουν και άλλο την υπόθεση, ρισκάροντας τη συμμετοχή τους την επόμενη σεζόν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: