Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Μανιάτης: «Η μεγαλύτερη νίκη μας»!

Ως την μεγαλύτερη νίκη του Ολυμπιακού στην Ευρώπη χαρακτήρισε την επικράτηση επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Γιάννης Μανιάτης που τόνισε πως «ανεβαίνουμε επίπεδο»!

Μανιάτης: «Η μεγαλύτερη νίκη μας»!
Πανευτυχής για την τεράστια νίκη του Ολυμπιακού επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εμφανίστηκε ο Γιάννης Μανιάτης.

Ο άσος των Πειραιωτών αναφέρθηκε στην προετοιμασία που έγινε για το ματς του «Γ. Καραϊσκάκης», ωστόσο ακόμα δεν… πετάει στα σύννεφα και συνιστά συγκέντρωση για τον επαναληπτικό του «Ολντ Τράφορντ».

«Το πάθος και η θέληση που δείξαμε ήταν τα στοιχεία που μας οδήγησαν στη νίκη. Έχουμε δουλέψει πολύ όλο αυτό το διάστημα που περιμέναμε αυτό το ματς. Μένει ακόμα ένα μέρος για να πανηγυρίσουμε την πρόκριση, δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα. Είναι η μεγαλύτερη νίκη η σημερινή, απέναντι σε ένα μεγαθήριο, όπως είναι η Γιουνάιτεντ. Δείχνουμε πως ανεβαίνουμε επίπεδο και βγάζουμε στον αγωνιστικό χώρο ότι μας δείχνει ο προπονητής μας. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας που ήταν μαζί μας σήμερα και μας βοήθησε να φτάσουμε στη νίκη», ανέφερε ο Μανιάτης στην κάμερα της NOVA.

Κάμπελ: «Πήραμε αυτό που αξίζαμε»
Ο Τζόελ Κάμπελ θα θυμάται για πάντα τη βραδιά της νίκης του Ολυμπιακού επί της Μαν. Γιουνάιτεντ.

Ο Τζόελ Κάμπελ χαρακτήρισε πανάξια τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μαν. Γιουνάιτεντ με 2-0 για τους «16» του Champions League.

«Κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε. Παίξαμε επιθετικά, κρατήσαμε το μηδέν στην εστία μας, δώσαμε τα πάντα και πήραμε αυτό που μας άξιζε», ανέφερε ο Κοσταρικανός εξτρέμ.

Όσο για το πού αφιέρωσε το γκολ του, είπε: «Ο πατέρας μου ήταν στην κερκίδα και ήταν διπλή η χαρά μου. Όταν πέτυχα το γκολ έτρεξα προς το μέρος του και του φώναξα ότι τον αγαπώ. Θα ήθελα να ήταν εδώ και η μητέρα μου».

Σχετικά με τη ρεβάνς στο «Ολντ Τράφορντ» είπε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό σκορ, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει. Θα έχουμε δύσκολο έργο στον επαναληπτικό. Πιστεύω πως αν πετύχουμε ένα γκολ θα είμαστε πιο κοντά στο στόχο μας».

Ερωτηθείς αν θέλει να ζήσει με τον Ολυμπιακό τέτοιες στιγμές και του… χρόνου, απάντησε: «Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να μιλήσω γι’ αυτό, θέλω να απολαύσω αυτό που έχουμε πετύχει».

Ο Κάμπελ έγραψε στο Twitter για μία «αξέχαστη νύχτα».
A night to remember / Una noche para recordar
Ivan Marcano @Marcano_23
Uno de los días que todo jugador quiere disfrutar. Gracias a Olympiacos y gracias a su afición. Somos grandes compañeros!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: