Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Παναγόπουλος στο Metropolis: «Ο Άρης έβαλε νομικό αυτογκόλ»

Στο Αθλητικό Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο δικηγόρος Γιώργος Παπαγόπουλος, ο οποίος είναι εκπρόσωπος των πρώην ποδοσφαιριστών του Άρη, Αραβίδη, Παπαζαχαρία, Παπαστεριανό και Καπετάνο και μίλησε για προσφύγει τους εναντίον της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ στην πειθαρχική της ΕΠΟ, προκειμένου να πάρουν τα δεδουλευμένα τους. Ο έμπειρος δικηγόρος αναφέρθηκε και στην απόφαση του μεγαλομετόχου του Απόλλωνα Σμύρνης, Σταμάτη Βελλή, να αποσύρει την ομάδα του από το πρωτάθλημα της Super League, αλλά και στους λόγους της επίσκεψης του προέδρου της UEFA, Μισέλ Πλατινί, στην χώρα μας.

Για την επίσκεψη Πλατινί:

«Έχω πληροφορηθεί, από ανθρώπους μου στην Γαλλία, ότι ο λόγος της επίσκεψη του Πλατινί στην Ελλάδα είναι να βάλει το ελληνικό ποδόσφαιρο σε τάξη και να ελέγξει τα στημένα παιχνίδια. Γι αυτό και είδε και τον κ. Σαββίδη, ο οποίος έχει στείλει αναφορά στην UEFA, για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Αν αληθεύει ότι ο κ. Βελλής θέλει να αποσύρει την «Ελαφρά Ταξιαρχία» από το πρωτάθλημα:

«Ναι, αυτή είναι η απόφασή του κ. Βελλή και είναι αμετάκλητη. Έχει αποφασίσει να αποχωρήσει ο Απόλλωνας από το πρωτάθλημα, όπως έκανε και ο Κούγιας με την Παναχαϊκή. Αν ήταν μόνο στο χέρι του θα το είχε κάνει ήδη, όμως ο Απόλλωνας είναι δημοκρατική ομάδα και θα συναποφασίσει το διοικητικό συμβούλιο. Εγώ θα ενημερώσω για τις κυρώσεις. Όσο βλέπουνε τόσο σάπιο ελληνικό ποδόσφαιρο απομακρύνονται οι άνθρωποι που θέλουν να επενδύσουν σε αυτό».

Για τις προσφυγές των πρώην ποδοσφαιριστών του Άρη:

«Εγώ λειτουργώ βάση των ποδοσφαιριστών, δεν είμαι εγώ αυτός που παίρνει τις αποφάσεις. Λειτουργώ βάση των αποφάσεων των πελατών μου. Έγινε ανάκληση του Άρη στο άρθρο του 99. Ήταν πρόκληση αυτή η απόφαση, δηλαδή να παγώσει ο Άρης τα χρέη του απέναντι σε εργαζόμενους για 2-3 χρόνια. Ο Άρης έβαλε νομικό αυτογκόλ. Ήταν προβληματική και αμφισβητούμενη η υπαγωγή του Άρη και από το καλοκαίρι είχαμε κάνει καταγγελία στην ΕΠΟ η οποία δεν συζητήθηκε ποτέ».

Για την κατάσταση στον Άρη:

«Δεν φτάνουν τα λεφτά του κόσμου να σώσουν μια εταιρία που χρεωστάει 30 εκατομμύρια. Ο κόσμος μπορέι να γεμίζει το γήπεδο, όμως αυτά τα λεφτά δεν φτάνουν επ? ουδενί. Συμφωνώ με αυτό που είπε ο Λάμπρος Σκόρδας, ότι το παραμύθι κρύβει δράκο, καθώς δεν θα είναι εύκολο για τον Άρη αν πέσει να ξαναανέβει. Τόσα χρόνια η ομάδα έχει πολλά οικονομικά προβλήματα και οι διοικήσεις τα κρύβουν κάτω από το χαλί». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: