Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Μίτσελ: «Περήφανος, χαρούμενος, αλλά…»

Ο Μίτσελ δήλωσε περήφανος για την εμφάνιση και τη νίκη του Ολυμπιακού, αλλά τόνισε πως το 2-0 δεν εξασφαλίζει σε καμία περίπτωση την ομάδα του απέναντι στη Μαν. Γιουνάιτεντ.

Μίτσελ: «Περήφανος, χαρούμενος, αλλά…»
Περήφανος για τους παίκτες του, αλλά όσο χαρούμενος… πρέπει και προσγειωμένος γνωρίζοντας τις δυσκολίες που επιφυλάσσει η ρεβάνς εμφανίστηκε ο Μίτσελ μετά τη νίκη με 2-0 επί της Μαν. Γιουνάιτεντ.

«Πρέπει να μάθω να λέω στα ελληνικά πως είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου. Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι, αλλά απομένουν ακόμη 90 λεπτά απέναντι σε μια πολύ δύσκολη ομάδα για να καταφέρουμε να περάσουμε. Το μέγεθος του αντιπάλου μάς κάνει να χαιρόμαστε περισσότερο. Έχουμε κερδίσει πολλά ματς στο Champions League, αλλά η Μαν. Γιουνάιτεντ είναι σπουδαία ομάδα και γι’ αυτό η νίκη μας αποτελεί σπουδαίο κατόρθωμα», δήλωσε και πρόσθεσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για όλες τις στιγμές που ζω με τον Ολυμπιακό και για τη χαρά που δίνουμε στον πρόεδρο και τον κόσμο μας. Είναι μεγάλη αναγνώριση για μένα, για τους παίκτες και για το σύλλογο. Στο ποδόσφαιρο, όμως, πρέπει να ξεχνάς το τελευταίο αποτέλεσμα και να κοιτάζεις μπροστά, είτε προέρχεσαι από νίκη, είτε από ήττα. Όποιος νομίζει ότι έχουμε μεγάλο πλεονέκτημα, κάνει πολύ μεγάλο λάθος. Πάμε (στα ελληνικά) σιγά-σιγά».

Κληθείς να σχολιάσει την απόδοση του Εντινγκά, είπε: «Ήταν τέλειος, ό,τι και να πούμε γι’ αυτόν θα ήταν λίγο. Όμως θα ήταν άδικο να πούμε για έναν συγκεκριμένο παίκτη καλά λόγια, γιατί όλοι έκαναν κάτι ανάλογο. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την απόδοση όλων των παικτών μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: