Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

«Κοιτάει» και Τζιόλη η ΑΕΚ!!

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της ΑΕΚ φέρεται να βρίσκεται και ο Αλέξανδρος Τζιόλης, την ώρα που οι ιθύνοντες του συλλόγου εξετάζουν αν πρέπει να κινηθούν για τον Κώστα Κατσουράνη.

«Κοιτάει» και Τζιόλη η ΑΕΚ
Πριν από λίγες μέρες είχε γίνει γνωστό πως ο Κώστας Κατσουράνης έχει στα χέρια του πρόταση από την ΑΕΚ.

Είναι δεδομένο ότι η «Ένωση» κινείται για την απόκτηση ενός μέσου με ηγετικές ικανότητες, όπως είναι ο Ματίας Ιγκλέσιας που δελεάστηκε από τα χρήματα που του προσέφερε η κινεζική Τσάνγκτσουν Γιατάι.

Για την υπόθεση του «Κατσούρ» χρειάζεται να ξεπεραστούν κάποια θέματα που αφορούν την ηλικία του, αν και ο διεθνής χαφ εξέφρασε την Κυριακή την επιθυμία να παίζει σε υψηλό επίπεδο μέχρι το καλοκαίρι του 2016 (που είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γαλλίας).

Στη σχετική λίστα του «Δικέφαλου», όμως, υπάρχει και το όνομα του Αλέξανδρου Τζιόλη, ο οποίος αρέσει στους ιθύνοντες του συλλόγου που δεν υπολογίζεται από τον Στέφενς στον ΠΑΟΚ και πήγε στην τουρκική Καϊσερίσπορ.

Δεν αποκλείεται η ΑΕΚ να κινηθεί ανάλογα με το τι θα συμβεί στις υποθέσεις των «ασπρόμαυρων» ποδοσφαιριστών για την απόκτηση ενός εκ των δύο χαφ.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: