Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

«Για θετικό αποτέλεσμα στην Δράμα»

iordanidis
Ο προπονητής της Καβάλας, Μιχάλης Ιορδανίδης,  μίλησε στον Arena FM 89,4 για το επερχόμενο ντέρμπι ανάμεσα στην Δόξα Δράμα και την Καβάλα, για την δύσκολη συνέχεια και το δύσκολο πρόγραμμα που έχει η ομάδα του αλλά αναφέρθηκε και στην σημερινή(25/2) συνεδρίαση της Φούτμπολ Λιγκ.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Είναι δύσκολα τα πράγματα και οι δυο ομάδες δεν τα πηγαίνουν καθόλου καλά και βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Είναι δυο ομάδες που έχουν προσφέρει πολλά στο παρελθόν , αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είναι δυο ιστορικές ομάδες, είναι ένα ντέρμπι όπου η δικιά μου η ομάδα, η Καβάλα δεν πρέπει να χάσει, πρέπει να πάρουμε ένα αποτέλεσμα  για να ατενίζουμε με περισσότερη αισιοδοξία την συνέχεια του πρωταθλήματος.
Έχουμε αρκετές επιστροφές και πάμε στην Δράμα για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Ελπίζω να γεμίζει το γήπεδο και να δουν όλοι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι αντάξιο των δυο ομάδων».
Για την ήττα από την Νίκη Βόλο: «Ήταν ένα παιχνίδι που πήγαμε με τέσσερις ελλείψεις, βγήκαμε καλά στον αγωνιστικό χώρο αλλά μόλις στην πρώτη φάση που έκανε η Νίκη ατυχήσαμε  και δεχτήκαμε γκολ.  Από εκεί και πέρα η Νίκη Βόλου είναι πραγματικά πολύ καλή ομάδα και στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπορέσαμε να αλλάξουμε τίποτα».
Για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Υπάρχουν ακόμα πέντε αγωνιστικές, σίγουρα εμείς έχουμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να παίρνουμε σε κάθε παιχνίδι ότι μπορούμε να πάρουμε».
Για την σημερινή(25/2) συνεδρίαση: «Ήμουνα σήμερα στην Αθήνα, είχαμε μια συγκέντρωση της Φούτμπολ Λιγκ όπου συζητήσαμε διάφορα προβλήματα που υπάρχουν Ήταν μια πάρα πολύ εποικοδομητική συζήτηση επί τη προεδρία του κ.Καλογιάννη. Ήταν αρκετοί προπονητές και πολλοί αρχηγοί ομάδων και πραγματικά υπήρχαν πολλά προβλήματα προς συζήτηση. Η Φούτμπολ Λιγκ είναι πολύ πίσω και πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα ώστε να γίνει προθάλαμος για την Σούπερ Λιγκ.
Τα έξοδα είναι πραγματικά πάρα πολλά, υπάρχουν πολλά προβλήματα με τους ποδοσφαιριστές, τέθηκαν προβλήματα διαβιώσεις τα οποία είναι πολύ σοβαρά καθώς μιλάμε για επαγγελματική κατηγορία. Πρέπει να σταματήσουν αυτά. Ο φίλαθλος κόσμος έχει απογοητευτεί, δεν πηγαίνει στο γήπεδο, οι διαιτησίες είναι ακριβές, οι αποστάσεις είναι μεγάλες και αυτές κοστίζουν αρκετά και φτάνουμε σε σημείο μια ομάδα να μην έχει τα λεφτά να βγάλει μια χρονιά. Όλα αυτά τα προβλήματα συζητήθηκαν σήμερα».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: