Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Έντονη φημολογία για απομάκρυνση του Μόγες!

Εδώ και λίγη ώρα ακούγεται έντονα στην Αγγλία ότι επίκειται κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του Ντέιβιντ Μόγες με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Έντονη φημολογία για απομάκρυνση του Μόγες
Η ήττα (2-0) της Μάντσεστερ Γιουνάτετ από τον Ολυμπιακό, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τη φάση των «16» του Champions League, φαίνεται ότι φέρνει τον Ντέιβιντ Μόγες κοντά στην απομάκρυνσή του από την ομάδα μόλις οχτώ μήνες μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των «κόκκινων διαβόλων».

Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από οικονομικά έντυπα, ο βρετανικός σύλλογος που είναι εισηγμένος στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης και υπόκειται στους νόμους του αμερικανικού δικαίου, άρα είναι υποχρεωμένος να ενημερώνει τους μετόχους για κάθε διοικητική αλλαγή, θα προβεί άμεσα σε ανακοινώσεις για το μέλλον της συνεργασίας του με τον Σκοτσέζο τεχνικό.

Βέβαια, μέχρι στιγμής όλα βρίσκονται σε επίπεδο φημολογίας και το αν υπάρχει δόση αλήθειας στις πληροφορίες θα ξεκαθαρίσει άμεσα.

Θυμίζουμε ότι το συμβόλαιο που υπέγραψε το καλοκαίρι που μας πέρασε ο Μόγες με την Γιουνάιτεντ είναι εξαετούς διάρκειας, αλλά η τραγική πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα (7η θέση), η διαφαινόμενη μη έξοδος στο Champions League της επόμενης χρονιάς και η ήττα από τον Ολυμπιακό στο πρώτο ματς των «16» ίσως αναγκάσει τη διοίκηση να πάρει δραστικά μέτρα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: