Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Προσγειωμένος ο Μανωλάς!!

Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει πάρει μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης μετά το 2-0 επί της Μαν. Γιουνάιτεντ, ωστόσο ο Κώστας Μανωλάς παραμένει προσγειωμένος ενόψει του επαναληπτικού.

Προσγειωμένος ο Μανωλάς
Ναι μεν ο Ολυμπιακός έχει πάρει προβάδισμα πρόκρισης, ναι μεν έκανε τεράστια νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο ο Κώστας Μανωλάς δεν εφησυχάζει και περιμένει τον επαναληπτικό της Αγγλίας προκειμένου να «σφραγιστεί» το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Ο προπονητής μας προετοίμασε πολύ καλά, κάναμε όλα όσα δουλεύουμε στις προπονήσεις», πρόσθεσε.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

«Μια πάρα πολύ μεγάλη νίκη για να συνεχίσουμε την εξαιρετική σεζόν που κάνουμε και ελπίζω να συνεχίσουμε στο ίδιο ρυθμό. Είχαμε διαβάσει πολύ καλά το παιχνίδι, ο προπονητής μας προετοίμασε πολύ καλά, κάναμε ό,τι δουλεύαμε στην προπόνηση και μας βγήκε.

Δεν φάνηκε η διαφορά μας με την Γιουνάιτεντ και αποδίδουμε το 150% των δυνατοτήτων μας για να κερδίσουμε. Δεν σημαίνει τίποτα το 2-0, θα πάμε να παλέψουμε κι εκεί και ότι θέλει ο Θεός θα γίνει. Σίγουρα έχουμε ένα προβάδισμα, η Γιουνάιτεντ είναι τεράστιος σύλλογος και θέλει προσοχή».



Βαλντές: «Τους ευχαριστώ όλους»
Τον Ολυμπιακό, τους συμπαίκτες του, το σύλλογο και τον κόσμο ευχαρίστησε ο παίκτης των "ερυθρόλευκων" Βαλντές για την νίκη απέναντι στη Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ.

Εμφανώς χαρούμενος που του δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστεί στην νίκη (2-0) κόντρα στη Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ εμφανίστηκε ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Νέλσον Βαλντές.

Παράλληλα ο επιθετικός των «ερυθρόλευκων» αναφέρθηκε και στο μέλλον του λέγοντας ότι είναι επιθυμία του, άλλα και της οικογένειάς του να παραμείνει και του χρόνου στην ομάδα.

«Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα τον κόσμο και όλους τους συμπαίκτες μου αλλά και τον σύλλογο που έζησα τέτοιες στιγμές», ανέφερε αρχικά ο Βαλντές

Για το αν μπορούν την πρόκριση ανέφερε: «έχουμε κάνει ένα βήμα πρέπει να εμφανιστούμε έτσι και στο άλλο παιχνίδι για να εκπληρώσουμε το όνειρο μας» και πρόσθεσε:

«Είναι μια επιθυμία δική μου και της οικογένειας μου να παραμείνουμε στον Ολυμπιακό και στην Ελλάδα και την επόμενη χρονιά»

Τσόρι Ντομίνγκεζ: «Να έρθουν και άλλες επιτυχίες»
Ανυπομονεί να έρθουν και άλλα αποτελέσματα σαν το σημερινό ο Τσόρι Ντομίνγκεζ, όπως τόνισε σε δηλώσεις του μετά την τεράστια νίκη του Ολυμπιακού με 2-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Τις επόμενες μεγάλες επιτυχίες του Ολυμπιακού σκέφτεται ήδη ο Τσόρι Ντομίνγκεζ, όπως τόνισε σε δηλώσεις του στη Nova μετά την τεράστια νίκη των «ερυθρόλευκων» επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 2-0 για τους «16» του Champions League:

«Κάναμε ένα πολύ μεγάλο βήμα. Είναι πολύ ωραίο να μείνει αυτό το αποτέλεσμα στις μνήμες όλων. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, ώστε να έρθουν και άλλες τέτοιες επιτυχίες».

Συν τοις άλλοις, για την προσωπική του απόδοση είπε:

«Πιστεύω πως είναι υπερβολή να μιλάμε μόνο για μένα. Όλη ομάδα έκανε πολύ καλή προσπάθεια και η σημερινή νίκη είναι αποτέλεσμα όλων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: