Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Ελευθεριάδης στο Metropolis: «Δεν συζητάς με κουκούλες»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε το μέλος της διοίκησης και νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Ηρακλής, Σάκης Ελευθεριάδης, και αναφέρθηκε στην χθεσινοβραδινή επίθεση στον πρόεδρο του Ηρακλή, Θεόδωρο Παπαδόπουλο στη Μίκρα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το τι έγινε στη Μίκρα:
«Είχε ένα ραντεβού στη Μίκρα με τον κ. Υψηλαντη και τον κ. Χαΐτογλου. Υπήρξε αρχικά ένα φραστικό επεισόδιο με κάποιους φιλάθλους. Η κατάσταση ηρέμησε με την παρέμβαση των επιχειρηματιών. Αργότερα, ο πρόεδρος έμεινε μόνος στο γραφείο του στη Μίκρα και τότε δύο άγνωστοι με κουκούλες και κράνη εισέβαλαν στο γραφείο και χτύπησαν τον πρόεδρο στο κεφάλι, στον αυχένα, έχει σπασμένο πλευρό και μώλωπες. Τον χτύπησαν με κράνη και γροθιές και είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους».

Για το αν είχε προσωπική ασφάλεια ο κ. Παπαδόπουλος:
«Ποτέ δεν είχε μπράβους. Ο πρόεδρος ποτέ δεν έλαβε έκτακτα μέτρα ασφαλείας και αυτό ήταν προσωπική του επιλογή. Αυτό που έγινε είναι απόλυτα καταδικαστέο και το ποδόσφαιρο πήγε πολλά χρόνια πίσω».

Για το αν πιστεύει ότι ήταν οπαδοί του Ηρακλή:
«Προφανώς ήταν οπαδοί του Ηρακλή. Το κατάλαβε από αυτά που του έλεγαν. «Σήκω και φύγε δεν σε θέλουμε».

Για το αν σχετίζεται με κάποια προσωπική υπόθεση του κ. Παπαδόπουλου:
«Δεν έχει κάποιο προσωπικό θέμα. Το θέμα έχει να κάνει με τον Ηρακλή. Ο τόπος, ο χρόνος και αυτά που ειπώθηκαν το μαρτυρούν».

Για το αν πιστεύει ότι ήταν σχεδιασμένο το συμβάν:
«Δεν μπορώ να ξέρω αν ήταν οργανωμένο. Εγώ απλώς λέω τι έγινε. Αυτό θα προκύψει από την προανάκριση. Εντός της ημέρας θα κατατεθεί μήνυση».

Τι θα γίνει την επόμενη μέρα στον Ηρακλή:
«Έχει δηλώσει πολλές φορές πως θέλει να φύγει. Ήταν θετικός σε συζητήσεις με επώνυμους Ηρακλειδείς. Δεν θέλει να αφήσει στην τύχη της την ομαδα. Δεν ξερω τι ήθελαν να πετύχουν αυτοί οι άνθρωποι. Το μόνο που κατάφεραν ήταν να χαλάσουν κι άλλο το κλίμα στην ομάδα μετά τις δυο ήττες στο Καυτατζόγλειο. Φανταστείτε τι έγινε μετά. Όποιος έχει διαφορετική άποψη δεν φοράει κουκούλες. Δεν συζητάς με κουκούλα».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: