Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Πεδουλάκης: «Κάθε ματς είναι κρίσιμο»

Συγκέντρωση και έλεγχο του ρυθμού θέλει από τους παίκτες του Παναθηναϊκού ο Αργύρης Πεδουλάκης στην αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο, χαρακτηρίζοντας κρίσιμο το αυριανό (27/2, 21:45) ματς.

Πεδουλάκης: «Κάθε ματς είναι κρίσιμο»
Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από μια μεγάλη νίκη στην Ευρωλίγκα, καθώς την περασμένη Πέμπτη (20/2) νίκησε εντός έδρας με 66-62 τον… αιώνιο αντίπαλο, Ολυμπιακό.

Ωστόσο, πλησιάζει ένα δύσκολο ματς με την Αρμάνι, η οποία στο «Top 16» δεν έχει χάσει στην έδρα της και ο Αργύρης Πεδουλάκης λίγο πριν αναχωρήσει η ομάδα για το Μιλάνο σχολίασε πως αυτό το ματς είναι κρίσιμο, όπως και όλα τα υπόλοιπα.

«Και αυτήν την εβδομάδα έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Το έχουμε ξαναπεί πως κάθε ματς είναι κρίσιμο. Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό και να το αντιμετωπίζουμε» δήλωσε αρχικά ο 49χρονος τεχνικός για το παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης της Ευρωλίγκας και τόνισε ότι η Αρμάνι την οποία είχαν νικήσει οι «πράσινοι» με 73-57 στο ΟΑΚΑ, δεν είναι ίδια με τότε.

«Είναι διαφορετική από τον πρώτο γύρο. Έχει αλλάξει λίγο το ροτέισον. Έχει πολύ έντονα αθλητικά στοιχεία, μεγάλη ποιότητα και ειδικά μέσα στην έδρα της ανεβάζει πολύ την πίεση και ανοίγει το παιχνίδι της», σχολίασε και τόνισε ότι δεν θα πρέπει οι παίκτες του να αφήσουν αυτούς της ιταλικής ομάδας να κάνουν το παιχνίδι τους.

«Εμείς θα πρέπει να δείξουμε την απαραίτητη προσοχή και συγκέντρωση. Δεν θα πρέπει σε κανένα σημείο να επιτρέψουμε να μπούμε στο παιχνίδι τους γιατί άμα γίνει κάτι τέτοιο η βραδιά θα είναι κακή για εμάς», είπε ο Πεδουλάκης και κατέληξε, αναφερόμενος στο νέο μεταγραφικό απόκτημα Ζακ, Ράιτ.

«Έχει κάνει μόλις δύο προπονήσεις με την ομάδα. Είναι λογικό να μη μπορεί να βοηθήσει άμεσα στο βαθμό που θα θέλαμε. Αλλά τον χρειαζόμαστε. Ειδικά, αν σκεφτεί κανείς πως εκτός από το πρόβλημα του Ρόκο (σ.σ. Ούκιτς) έχουμε και την απουσία του Κάρι. Επιβάλλεται να μας βοηθήσει σε συγκεκριμένα σημεία της αναμέτρησης με την ενέργεια και την ταχύτητά του», επισήμανε ο «Άρτζι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: