Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Τελικώς… Σερμαντίνι!

Μετά από αμοιβαίες υποχωρήσεις, η χρυσή τομή βρέθηκε και ο Γκιόργκι Σερμαντίνι επιστρέφει στον Ολυμπιακό.

Τελικώς… Σερμαντίνι
Σε θρίλερ που είχε τελικά αίσια κατάληξη για τον Ολυμπιακό εξελίχθηκε η υπόθεση του Γκιόργκι Σερμαντίνι. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν συμφωνήσει εξ αρχής με τη Σαραγόσα για την αποδέσμευσή του έναντι 100.000 ευρώ, αλλά αρχικά υπήρχε διαφορά με τον Γεωργιανό σέντερ.

Τελικά μετά από αμοιβαίες υποχωρήσεις βρέθηκε η χρυσή τομή ανάμεσα στις δύο πλευρές και η συμφωνία ολοκληρώθηκε πριν εκπνεύσει η προθεσμία για μεταγραφές στην Ευρωλίγκα.

Έτσι ο 24χρονος άσος αναμένεται στην Ελλάδα και μένει να φανεί αν ο Μίρζα Μπέγκιτς (που έχει μεγάλο συμβόλαιο αλλά δεν έχει ικανοποιήσει) θα παραμείνει στην ομάδα, θα αποδεσμευτεί ή θα είναι… ανενεργός.

Ο Σερμαντίνι πραγματοποιεί φέτος την καλύτερη σεζόν της καριέρας του στη Σαραγόσα έχοντας 12,9 πόντους και 5,9 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στην ACB και 9,8 πόντους, 5,6 ριμπάουντ και 1,1 ασίστ ανά αγώνα στο Eurocup.

Το καλοκαίρι δεν τα βρήκε στις επαφές που είχαν γίνει για την επέκταση του συμβολαίου του, καθώς οι απαιτήσεις του είχαν κριθεί υπερβολικές. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: