Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

«Χειρότερα με Σκόρδα»

psifidis
Ο πρώην πρόεδρος του Άρη, Γιάννης Ψηφίδης μίλησε στον Arena FM 89,4 για την αυριανή(26/2) έκτακτη γενική συνέλευση της ΠΑΕ. Αναφέρθηκε στην διοίκηση Σκόρδα αλλά και στου Ηλιάδη ενώ σχολίασε και την ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών της ομάδας.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
Για την γενική συνέλευση: «Είναι από της πολύ σοβαρές στιγμές για την ΠΑΕ Άρης. Όλα είναι σοβαρά αυτή την στιγμή για τον Άρη μας».
Για το αν μπορεί να γίνει απόντος του προέδρους: «Δεν νομίζω ότι η παρουσία ή απουσία του θα έχει καμία σχέση με την έκταση της γενικής συνέλευσης που καλεί ο μεγαλομέτοχος που είναι η ΚΜΑ. Η ΚΜΑ καλεί τα μέλη της. Δεν παίζει ρόλο αν παραβρίσκεται ή όχι,  και να μην είναι ο πρόεδρος θα μπορεί να κατατεθεί η πρόταση μομφής. Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρη διοικείτε από τον μεγαλομέτοχο οπότε καταλαβαίνετε ότι έχουμε να κάνουμε με μια ανώνυμη εταιρία.
Θα ήθελα να σας πω πάνω σε αυτό ότι δεν είναι απαραίτητο να παρατεθεί η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης για να προχωρήσει ο μεγαλομέτοχος σε αλλαγή της. Έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει, από την στιγμή που είναι μεγαλομέτοχος μπορεί να κάνε μια αίτηση στο ειρηνοδικείο και σε δυο μέρες να πάρει την νέα διοίκηση του. Εμείς δεν παραιτηθήκαμε ποτέ από τις ευθύνες που μας ορίσανε, μας αλλάξανε μέσο της επιθυμίας του μεγαλομετόχου. Μεγαλομέτοχος τότε ήταν η ΚΜΑ και ΑΣ Άρης που συμφώνησαν σε αυτό. Έτσι μέσω το ειρηνοδικείου με αντικατέστησε ο κ.Σκόρδας, έτσι γίνονται τα πράγματα για να τα γνωρίζουν όλοι».
Για το άμα είναι αποτυχημένη η διοίκηση Σκόρδα: «Είναι μια δύσκολη ερώτηση ειδικά μια μέρα πριν από την γενική συνέλευση. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι ο Άρης πήγε από το κακό στο χειρότερο. Είναι ηλίου φαεινότερο. Κινδυνεύαμε πέρυσι και είχαμε δυο βασικούς στόχους. Να σωθεί η ομάδα και να παραμείνει στην Σούπερ Λιγκ γιατί με τα έσοδα της Σούπερ Λιγκ θα μπορούσαμε να διασώσουμε την ΠΑΕ Άρης, κάτι το οποίο το επιτύχαμε. Το δεύτερο ήταν το οικονομικό πρόγραμμα θα μπορούσε να αντέξει η ΠΑΕ Άρης με την είσοδο μας  στο άρθρο 99, και αυτό το πετύχαμε».
Για τον Ηλιάδη και αν τα ήξερε όλα: «Σας πληροφορώ ότι κατείχε πολύ λίγα πράγματα και ήταν άδικο να περάσει στα χέρια του ο Άρης. Αλλά για αυτό έχει πολύ μεγάλη ευθύνη και η ΚΜΑ. Όταν εκείνη την εποχή η ΚΜΑ αποφασίζει να κάνει αρχαιρεσίες με δυο ψηφοδέλτια, ένα του Κ.Σκόρδα και ένα του κ.Ηλιάδη, ήταν τεράστιο λάθος της. Έπρεπε να βγει να στηρίξει μια δική της «υπηρεσία», να μαζέψει 15-20 ονόματα τίμιων Αριανών που να ξέρει πράγματα για αυτούς και να αποφασίσει η γενική συνέλευση να βγάλουν 5-7 άτομα να διοικήσουν την αγαπημένη μας ΠΑΕ. Χωρίς να γνωρίζουνε ποιοι ακολουθούν τον Κ. Ηλιάδη και ποιοι τον κ.Σκόρδα. Δεν νομίζω ότι ο κ.Ηλιάδης ήταν ο εκλεκτός, και μπλέξαμε σε ένα τραγέλαφο που έφερε την αγαπημένη μας ομάδα σε αυτή την κατάσταση».
Για την ανακοίνωση των παικτών του Άρη: «Πολύ καλές και καθαρές οι τοποθετήσεις των ποδοσφαιριστών. Βρίσκω πολύ θετική αυτή την ενέργεια, που πάνε όμως αυτά τα πράγματα; Δεν βλέπω κανείς να αποφασίζει για τίποτα. Είναι μια πολύ καλή και σωστή διαμαρτυρία. Αλλά δεν βλέπω έναν στόχο, τι θέλουμε να πετύχουμε; Θα περίμενα να ακούσω ένα άρθρο που να έλεγε, εκεί στοχεύουμε».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: