Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Εντινγκά: «Θα διεκδικήσουμε την πρόκριση στο Μάντσεστερ»!

Στο επαναληπτικό παιχνίδι που θα γίνει στο Μάντσεστερ έχει στραμμένη την προσοχή του ο Ντελβίν Εντινγκά, βάσει όσων δήλωσε μετά το τέλος της νίκης του Ολυμπιακού 2-1 επί των «κόκκινων διαβόλων».

Εντινγκά: «Θα διεκδικήσουμε την πρόκριση στο Μάντσεστερ»!
Να διεκδικήσει ο Ολυμπιακός την πρόκριση στην Αγγλία. Αυτό το μήνυμα έστειλε ο Ντέλβιν Εντινγκά μετά την τεράστια νίκη των «ερυθτολεύκων» επί της Γιουνάιτεντ με 2-0 για τους «16» του Champions League:

«Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό και αξίζαμε τη νίκη. Μπορούμε τώρα να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι. Θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα και θα πάμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση στο Μάντσεστερ».

Για την επόμενη μέρα είπε:

«Θέλουμε να εκμεταλλευόμαστε κάθε ευκαιρία που μας δίνει ο προπονητής μας. Το μόνο που μπορούμε και πρέπει να κάνουμε είναι να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας σε κάθε αγώνα».

Τα καλύτερα γενέθλια του Πέρες!
Το καλύτερο δώρο γενεθλίων για τον Ερνάν Πέρες ήταν η νίκη του Ολυμπιακού επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2-0)!

Την Τρίτη ο Ερνάν Πέρες είχε γενέθλια. Και το γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο. Με την μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Και μέσω Twitter δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του. «Τα καλύτερα γενέθλια που θα μπορούσα να έχω. Ευχαριστώ για τα συγχαρητήρια. Σήμερα μια μεγάλη και εξαιρετικά σημαντική μέρα για να πανηγυρίζουμε», έγραψε σχετικά ο Παραγουανός άσος των Πειραιωτών, που έβαλε πλώρη για τα 26.
hernan perez @chicoperez11
Mejor cumple no pude tener gracias a todos por las felicitaciones. Hoy un día más q especial e importante ahora a festejar

Δεν υπάρχουν σχόλια: