Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Την έκανε να ξεχάσει το όνομά της…!!

Η φοβερή εμφάνιση του Ολυμπιακού έκανε την Γιουνάιτεντ να ξεχάσει το όνομά της. Η Μάντσεστερ Γ. ήταν αγνώριστη. Κι έδειξε ότι έχει μεγάλα αγωνιστικά προβλήματα.
Αυτό, δηλαδή, είναι κάτι που ο Ολυμπιακός μπορεί και πρέπει να το εκμεταλλευτεί και στην ρεβάνς. Η Μάντσεστερ έχει φοβερά κενά στην άμυνα, στα χαφ οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν κατά κράτος, ενώ επιθετικά η Γιουνάιτεντ δεν έκανε σχεδόν τίποτα εκτός από δυο, τρείς καλές στιγμές, και ειδικά προς το τέλος.
Η Μάντσεστερ, λοιπόν, επιβεβαίωσε ότι δεν είναι σε καλή κατάσταση φέτος. Ο Ολυμπιακός, όμως, κατάφερε κι αυτός να μην της δώσει το παραμικρό δικαίωμα στην ελπίδα.

Κι αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό. Οι ερυθρόλευκοι, δηλαδή, δεν άφησαν κανένα περιθώριο στην Μάντσεστερ. Μπήκαν μέσα και έδειξαν ποιος θέλει περισσότερο, αλλά και ποιος μπορεί να πάρει τη νίκη.
Μην ξεχνάμε ότι η ίδια Γιουνάιτεντ που έπαιξε απόψε στο Καραϊσκάκη είναι αυτή που ήταν αήττητη στον όμιλο του τσάμπιονς λιγκ. Και είχε ρίξει, μάλιστα, πέντε γκολ στην Λεβερκούζεν πριν λίγο καιρό. Έχει, δηλαδή, τους παίκτες να γίνει επικίνδυνη αν βρει μπόσικο τον αντίπαλο. Ο Ολυμπιακός, όμως, της έκοψε τον βήχα από την αρχή. Κι έτσι όπως έπαιξε απέδειξε ποιος ήταν ανώτερος στο γήπεδο.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: