Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

«Πράσινη» αισιοδοξία!!

Την τιμωρία της Λεωφόρου θεωρούν ότι θα γλιτώσουν στον ΠΑΟ και πιστεύουν ότι θα επιβληθεί πρόστιμο για τα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη, με βάση το κατηγορητήριο που συντάχθηκε.

«Πράσινη» αισιοδοξία
Με χρηματικό πρόστιμο και όχι με ποινή κεκλεισμένων των θυρών θεωρούν στον Παναθηναϊκό πως θα τιμωρηθούν για τα γεγονότα στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Η κλήση σε απολογία ήρθε χθες, αλλά το κατηγορητήριο δεν είναι «βαρύ».

Η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας δεν έχει συντάξει κατηγορία εις βάρος της «πράσινης» ΠΑΕ για τα επεισόδια εκτός γηπέδου και η ευθύνη φαίνεται πως πέφτει στην Αστυνομία για τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα. Το μεγαλύτερο «αγκάθι» είναι η εκτόξευση αντικειμένων προς τους παίκτες των Κρητικών κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά το τέλος του αγώνα και προς τον διαιτητή της αναμέτρησης, Γιάννη Δελφάκη.

Ο Εργοτέλης έκανε λόγο ότι άγνωστοι χτύπησαν στελέχη της ομάδας τους και ότι προσπάθησαν να μπουν στα αποδυτήρια, αλλά σύμφωνα με τον παρατηρητή δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Αναφέρεται ότι 4-5 άτομα εισήλθαν ότι άνοιξε η πόρτα εξωτερικά για να γλιτώσει κόσμος, επειδή έγινε χρήση χημικών.

Αν τελικά επιβεβαιωθούν τα όσα πιστεύουν στο «τριφύλλι»-που είναι υπότροπο-, τότε θα αγωνιστεί η ομάδα με κόσμο κόντρα στον Απόλλωνα και τον Άρη. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: