Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Δεν έτυχε, πέτυχε!!

Ο Γιώργος Χελάκης γράφει στο www.sport-fm.gr για το θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Μαν. Γιουνάιτεντ που μόνο συμπτωματικός δεν ήταν.

Δεν έτυχε, πέτυχε!
Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν χωρούν μικροψυχίες. Αναγνωρίζεις την ποιότητα του Ολυμπιακού και υποκλίνεσαι στην επαγγελματική επάρκεια του Μίτσελ.

Ναι, η Μάντσεστερ δεν πείθει στο αγγλικό πρωτάθλημα αλλά στο Τσάμπιονς Λιγκ πήγαινε τραίνο. Ε, λοιπόν το τραίνο εκτροχιάστηκε στο Φάληρο. Προσέξτε κάποιες λεπτομέρειες. Ο Ολυμπιακός έχει πουλήσει τον σούπερ Μήτρογλου και έχει χάσει από τραυματισμούς τον Σιόβα και τον Σαβιόλα. Φέρνει τον χειμώνα τον Μαρκάνο και εξαφανίζει το κενό πίσω. Φέρνει τον Πέρες στα άκρα και παίρνει πολύ περισσότερα από μια στιγμιαία έξαρση του Βάις. Ο Μίτσελ εμφανίζει τον Εντιγκά αντί του Σάμαρη κι ο Κογκολέζος κάνει ματς για μεταγραφή. Γι αυτό λέμε πέτυχε δεν έτυχε.

Ο Ολυμπιακός καθήλωσε τους «κόκκινους διάβολους» και χόρεψε γύρω από τον Ντε Χεά τον χορό του διαβόλου. Θυμηθείτε πόσες φορές οι μεσοεπιθετικοί του πρωταθλητή έκλεβαν ψηλά την μπάλα και εφορμούσαν στο αντίπαλο τέρμα. Αυτά που έκανε ο Τσόρι Ντομίνγκες θα μείνουν χαραγμένα για χρόνια στη μνήμη των οπαδών. Ο Αργεντίνος με την γκολάρα στο Ντα Λουζ και τον «κόκκινο χορό» στο Φάληρο διεκδικεί θέση κάπου κοντά στον Ζιοβάνι. Παραλίγο να πάρει παραμάζωμα Κάρικ, Κλέβερλι και Φέρντιναντ μαζί. Ο Κάμπελ με την γκολάρα που πέτυχε θα συζητιέται πια σε όλη την Ευρώπη κάνοντας τον Βενγκέρ να τρίβει τα χέρια του. Ο Μανωλάς που έσβησε τον Φαν Πέρσι κάνει ήδη τον Μαρινάκη να τρίβει τα δικά του. Οσο για τον Εντιγκά αυτός - πως να το κάνουμε - θύμισε Μακελελέ όπως είπε ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος. Λάβετε επίσης υπόψη σας ότι κανένας παίκτης του Ολυμπιακού δεν πήρε κίτρινη κάρτα πράγμα που... δικαιώνει τη σχετική κριτική από πλευράς Αλαφούζου για την εύνοια των διαιτητών...

Χωρίς πλάκα, ο Ολυμπιακός που χτες είδε ολόκληρη η Ευρώπη - δεν γινόταν άλλο ματς - έχει αλλάξει επίπεδο. Η ταχύτητα των παικτών του έχει ανέβει εντυπωσιακά. Αλλάζει πάσες σε κλειστούς χώρους με μεγάλη ταχύτητα κάτι που μόνο οι μεγάλες ομάδες στην Ευρώπη καταφέρνουν. Εχει φυσικές δυνάμεις για να πιέζει ψηλά σχεδόν για εβδομήντα λεπτά. Μέσα σε τρεις μήνες αλλάζει τέσσερις παίκτες ενδεκάδας χωρίς να μειώνει τη δυναμική του. Γι΄ αυτό δεν έτυχε, πέτυχε. Γι' αυτό πάει στο "θέατρο των ονείρων" με προβάδισμα πρόκρισης...Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: