Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Κούγιας στο Metropolis: «Ούτε ο Σαββίδης μπορεί να νικήσει την εγκληματική οργάνωση»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Αλέξης Κούγιας και αναφέρθηκε στην απόφασή του να αποσύρει την Παναχαϊκή από το πρωτάθλημα της Football League.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

«Έφτασε η ώρα του τέλους για εμένα. Είμαι απελπισμένος για την κατάσταση που επικρατεί. Από το πρωί προσπαθούν και οι παίκτες και ο κόσμος να με κάνουν να αλλάξω γνώμη αλλά είμαι απετάπειστος. Η Παναχαϊκή έχει πληρώσει όλα αυτά τα χρόνια σχεδόν όλα όσα χρωστούσε πριν αναλάβω εγώ, δεν έχει προσφυγές, έχω πληρώσει όλες τις προσφυγές των προκατόχων μου, είναι μια ομάδα με προοπτική, ωστόσο με εμένα ιδιοκτήτη δεν έχει κανένα μέλλον. Με ιδιοκτήτη κάποιον άλλον που να είναι ιδιοκτήτης νυχτερινού μαγαζιού ίσως τα καταφέρει να παίξει στην Σούπερ Λίγκα».

Για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Κανείς δεν μπορεί να νικήσει την εγκληματική οργάνωση. Ούτε ο Σαββίδης μπορεί να τη νικήσει, ούτε ο Αλαφούζος. Βλέπετε τί συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Ποιοι είναι οι επιτυχημένοι παράγοντες; Αυτοί που έχουν σχέση με την δικαιοσύνη. Άνθρωποι που δεν έχουν καμία διαδρομή κερδίζουν από το ποδόσφαιρο, την στιγμή που φεύγουν άνθρωποι όπως ο Βελλής ή ο Μυτιληναίος παλαιότερα. Σκεφτείτε ότι του χρόνου θα δούμε ένα πρωτάθλημα που θα είναι εκτός η ΑΕΚ, ο Άρης, ο Ηρακλής, η Λάρισα, η Παναχαϊκή, ο Απόλλων Σμύρνης, ο Πανσερραϊκός και θα παίζουν η Καλλονή, ο Εργοτέλης και ο Πανιώνιος που δεν ξέρουμε ποιος είναι ο ιδιοκτήτης τους, η Βέροια του Αρβανιτίδη, ο Ηρακλής Ψαχνών και ο ΠΑΣ που τη μια κερδίζει εκτός έδρας 3-0 και την άλλη χάνει στο γήπεδό του».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: