Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

«Ο Σάντος γουστάρει ΠΑΟΚ»

rozario
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο βοηθός του Φερνάντο Σάντος στην ΑΕΚ, στον Παναθηναϊκό και στον ΠΑΟΚ, Ζόρζε Ροζάριο, ο οποίος είναι, πλέον, συνεργάτης του Σέρτζιο Κονσεϊσάο στην Ακαντέμικα. Μίλησε για την ρεβάνς με την Μπενφίκα, το μέλλον του Σάντος και το εάν αυτό συνδέεται με τον ΠΑΟΚ, τον Σαλπιγγίδη και τον Κονσεϊσάο.
Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Ζόρζε Ροζάριο:
Για το αν θα πάει στη Λισαβόνα μαζί με τον Κονσεϊσάο: “Είναι πολύ δύσκολο γιατί έχουμε προπόνηση, αλλά θα δούμε τι θα κάνουμε…”.
Για τη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα: “Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ. Η Μπενφίκα είναι πολύ καλή ομάδα και θα τον δυσκολέψει πολύ. Πάντως, ο ΠΑΟΚ μπορεί να κάνει τα πάντα σε οποιαδήποτε έδρα, όπως και στη Τούμπα φυσικά. Από την στιγμή, όμως, που έχασε στη Θεσσαλονίκη τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα”.
Για το πρώτο παιχνίδι στην Τούμπα: “Ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ματς αντιμετώπισε με περισσότερο σεβασμό απ’ όσο θα έπρεπε την Μπενφίκα. Αν σκοράρει πρώτος στη ρεβάνς στη Λισαβόνα μπορεί να κάνει κάτι. Αν, όμως, γίνει το αντίθετο τα πράγματα θα είναι πάρα πολύ δύσκολα. Στο ματς της Τούμπας  με την Μπενφίκα ήταν πολύ αργός. Φαίνονταν οι παίκτες του ΠΑΟΚ ότι είχαν πολύ πίεση και άγχος. Τον περίμενα καλύτερο στη Τούμπα, να πιέσει παραπάνω, κάτι που δεν έγινε και μου έκανε αρνητική εντύπωση”.
Για ποιόν παίκτη του ΠΑΟΚ ξεχωρίζει: “Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον παίκτη, έχει πολύ καλό έμψυχο υλικό. Αν πρέπει να ξεχωρίσω κάποια γραμμή του, είναι η επιθετική, η οποία είναι επικίνδυνη. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να παίξει ήρεμο παιχνίδι στη Λισαβόνα, συγκροτημένα και να ψάξει το γκολ. Πολύ επικίνδυνος είναι ο Σαλπιγγίδης. Δεν το ήξερα ότι δεν θα παίξει. Δεν πειράζει, όμως, το ότι δεν παίζει ο Σαλπιγγίδης. Ο ΠΑΟΚ έχει 3-4 παίκτες μπροστά, που είναι πολύ επικίνδυνοι. Είναι σημαντικό στη Λισαβόνα το ποια ομάδα θα σκοράρει πρώτη”.
Για το αν θέλει ο Φερνάντο Σάντος να συνεχίσει στην Εθνική Ελλάδας: “Μιλάμε συνέχεια, πάνω από πέντε με έξι φορές τον μήνα με τον κ. Σάντος. Από ότι μου λέει και από αυτά που ξέρω είναι πως του αρέσει η Ελλάδα και θέλει να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Βέβαια, δεν είμαι στο μυαλό του και θα πρέπει να απαντήσει ο ίδιος για το εάν θα παραμείνει στην Εθνική Ελλάδας”.
Για την φημολογία επιστροφής του Σάντος στον ΠΑΟΚ: “Δεν ξέρω αν θα τελειώσει η συνεργασία ανάμεσα στην Εθνική Ελλάδας και στον Σάντος. Αυτό που ξέρω είναι πως του αρέσει πολύ ο ΠΑΟΚ, τον έχει μέσα στην καρδιά του. Η Θεσσαλονίκη είναι και αυτή στην καρδιά του και τρέφει αγάπη και εκτίμηση για τους ανθρώπους, που δουλεύουν στον ΠΑΟΚ”.
Για την δουλειά που είχε κάνει ο Σάντος στον ΠΑΟΚ: “Ο ΠΑΟΚ ήταν σε ένα μεταβατικό στάδιο όταν αναλάβαμε. Ο Σάντος έκανε μια φανταστική δουλειά στον ΠΑΟΚ και άλλαξε το επίπεδο της ομάδας”.
Για το τι λέει ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο για τον ΠΑΟΚ: “Μιλάμε λίγο για τον ΠΑΟΚ. Του έχουν μείνει στο μυαλό οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που ήταν φανταστικοί και καταπληκτικοί. Δεν μπορεί να τους ξεχάσει”.
Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ: “Θυμάμαι όλα αυτά που πέρασα στον ΠΑΟΚ, νιώθω ότι όλοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι φίλοι μου. Μεγάλη ΠΑΟΚαρα (σ.σ. σε άψογα ελληνικά)”!
Για το υποθετικό σενάριο επιστροφής του στον ΠΑΟΚ με τον Σάντος κάποια στιγμή: “Δεν ξέρω τι γίνεται, αυτή την στιγμή είμαι στην Ακαντέμικα με τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο, έχουμε μεγάλες φιλοδοξίες και δεν ξέρουμε το εάν θα μας δηγήσει και με τον Σέρτζιο το μέλλον και πάλι στον ΠΑΟΚ”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: