Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Υποκλίθηκε στον Ολυμπιακό ο Κιν!

Την ανωτερότητα του Ολυμπιακού έναντι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραδέχθηκε ο Ρόι Κιν, με τον παλαίμαχο άσο των «κόκκινων διαβόλων» να αναφέρει πως οι πρωταθλητές Αγγλίας χρειάζονται 6-7 παίκτες!

Υποκλίθηκε στον Ολυμπιακό ο Κιν
Ο εξαιρετικός Ολυμπιακός του "Γ. Καραϊσκάκης" ανάγκασε και τον Ρόι Κιν να παραδεχθεί την ανωτερότητά του. Ο παλαίμαχος άσος αναφέρθηκε στα αίτια της τραγικής εικόνας των πρωταθλητών Αγγλίας, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως δεν έχουν πλέον την ποιότητα άλλων χρόνων και πως χρειάζονται σημαντική ενίσχυση με 6-7 παίκτες για να θυμηθούν το ένδοξο παρελθόν!

«Κανείς δεν το περίμενε αυτό. Είναι μια δύσκολη βραδιά για τη Γιουνάιτεντ, τους παίκτες και τους οπαδούς. Μπορούμε να κριτικάρουμε όσο θέλουμε τη Γιουνάιτεντ, αλλά ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός. Ήταν ανώτερος και τεχνικά εξίσου καλύτερος από τους κόκκινους διαβόλους. Υπάρχει έλλειψη αυτοπεποίθησης και υπάρχουν παίκτες που δεν έχουν την ποιότητα που χρειάζεται. Η Γιουνάιτεντ θέλει 6-7 παίκτες για να… ξαναφτιάξει ομάδα. Μας έχει γίνει… πλύση εγκεφάλου πως η Πρέμιερ Λιγκ είναι το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Δεν έχει λογική. Απλώς έχει το… όνομα», το σχόλιο του Κιν.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: