Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Εν αναμονή της απόφασης…!!

Η αποχώρηση ή όχι του Απόλλωνα Σμύρνης από την «στημένη παρωδία», όπως την είχε χαρακτηρίσει πρόσφατα ο Σταμάτης Βελλής, θα αποφασιστεί στην αυριανή Γ.Σ. του συλλόγου.

Εν αναμονή της απόφασης…
Ιδιαίτερα σημαντική είναι η αυριανή ημέρα για τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο ο Σταμάτης Βελλής, ο οποίος επιστρέφει σήμερα από την Ιταλία, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κάλεσε σε συνάντηση όλα τα μέλη της κοινωνίας του συλλόγου για ν’ αποφασίσουν αν θα συνεχίσει η ομάδα να συμμετέχει στο φετινό πρωτάθλημα, το οποίο χαρακτήρισε «στημένη παρωδία».

Στις 18:00 είναι προγραμματισμένη η Γ.Σ. της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», στην οποία θα υπάρξει ανταλλαγή απόψεων και θα βγει η απόφαση για την αποχώρηση ή όχι της ομάδας από τη Σούπερ Λίγκα.

Το κλίμα στον Απόλλωνα αυτή τη στιγμή είναι υπέρ της αποχώρησης της ομάδας από το πρωτάθλημα, αλλά μέχρι τότε ο Λόρι Σάντσεζ είναι υποχρεωμένος να κρατήσει ανεπηρεάστους από τη συγκεκριμένη υπόθεση τους παίκτες του.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Βορειοϊρλανδός προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει τον Κανακούδη, ο οποίος υπέστη θλάση πρώτου βαθμού, και πιθανότατα τον Αργυρόπουλο, ο οποίος πονάει ακόμα στον προσαγωγό και δεν θα είναι σε θέση να προπονηθεί πριν από την Παρασκευή.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: