Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Όχι μόνο Αμπέντ… και Αμαλφιτανό!!

Για τον Ρομέν Αμαλφιτανό «ψάχνεται» ο Παναθηναϊκός, προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί το… ξεκαθάρισμα που θα γίνει στη Νιουκάστλ, στην οποία ανήκει ο Μεχντί Αμπέντ και αναμένεται να μείνει ελεύθερος.

Όχι μόνο Αμπέντ… και Αμαλφιτανό
Φαίνεται πως ο Μεχντί Αμπέντ δεν θα είναι το μόνο όφελος του Παναθηναϊκού από τη απογαλλοποίηση της Νιουκάστλ. Ο αγγλικός σύλλογος θα κάνει… ριζικές αλλαγές το ερχόμενο καλοκαίρι, αφήνοντας ελεύθερους αρκετούς από τους Γάλλους ποδοσφαιριστές που έχει στο ρόστερ του και συγκεκριμένα όσους δεν έχουν «βαρύ» συμβόλαιο. Επιπλέον, θα γίνει προσπάθεια να πωληθούν αυτοί που έχουν μεγάλο συμβόλαιο, όπως οι Μπεν Αρφά και Ρεμί.

Ο Αμπέντ ανήκει στην πρώτη κατηγορία, όπως και ο Ρομέν Αμαλφιτανό, ο οποίος έχει παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στη Ντιζόν (αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος). Ο αδερφός, Μοργκάν, που είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό, αγωνίζεται στη Γουέστ Μπόρμιτς Άλμπιον.

Σύμφωνα με το «Goal» ο Παναθηναϊκός εξετάζει τη περίπτωση του 24χρονου δημιουργικού χαφ και το συγκεκριμένο όνομα αναμένεται να παίξει «δυνατά» το ερχόμενο καλοκαίρι. Άλλωστε, ο πρώην ποδοσφαιριστής των «ανθρακωρύχων» έχει αρκετές διασυνδέσεις στην αγγλική αγορά. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: