Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

«Προκριθείτε και… εγώ είμαι εδώ»

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, βρέθηκε μετά το τέλος του ματς στα αποδυτήρια, συνεχάρη τους παίκτες, ζήτησε ανάλογη προσπάθεια στη συνέχεια και υποσχέθηκε πριμ σε περίπτωση πρόκρισης.

«Προκριθείτε και… εγώ είμαι εδώ»
Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά το τέλος του παιχνιδιού και δεν θα μπορούσε να μην πάει στα αποδυτήρια για να συγχαρεί τους παίκτες. «Συγχαρητήρια σε όλους για τη νίκη. Συνεχίστε να δουλεύετε σκληρά. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Πάμε στην Αγγλία λες και είναι 0-0 το σκορ», τόνισε αρχικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ και συνέχισε:

«Κάνατε τους οπαδούς μας χαρούμενους και είμαι υπερήφανος για αυτό. Να πάμε το ίδιο καλά και με τον Παναθηναϊκό. Σε ότι αφορά τη ρεβάνς στο Μάντσεστερ, πάμε να παλέψουμε και γιατί όχι να προκριθούμε. Αν τα καταφέρετε εγώ είμαι εδώ…», κατέληξε στην ομιλία του, εννοώντας πως το πριμ σε μία τέτοια περίπτωση ίσως να μην έχει προηγούμενο.


Θεοδωρίδης: «Χίλια χρόνια μπροστά»
Σίγουρος πως ο Ολυμπιακός θα παίξει ακόμα καλύτερα στη ρεβάνς της Αγγλίας με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Σάββας Θεοδωρίδης.
Την άποψη πως ο Ολυμπιακός θα πραγματοποιήσει ακόμα καλύτερη εμφάνιση στην Αγγλία, εξέφρασε ο Σάββας Θεοδωρίδης, που μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον πρόεδρο της ομάδας, ενώ αποκάλυψε πως οι «ερυθρόλευκοι» πίστευαν στην πρόκριση από την πρώτη στιγμή. «Αυτή δεν είναι μόνο η πιο σημαντική νίκη στην ιστορία του Ολυμπιακού, αλλά και όλων των Ελληνικών ομάδων, δεν είναι τυχαία ομάδα η Μάντσεστερ. Από την πρώτη στιγμή πιστεύαμε στην πρόκριση, το δείξαμε στο γήπεδο και φάνηκε από την αλλαγή του Κάμπελ, που ο προπονητής έβαλε επιθετικό» τόνισε αρχικά και συνέχισε:

«Δεν κάναμε ποτέ πίσω και πήραμε μία τεράστια νίκη. Τώρα θέλουμε να πάμε στην Αγγλία και να κάνουμε μία εμφάνιση, ακόμα καλύτερη και από την σημερινή, με την οποία θα πάρουμε την πρόκριση. Σήμερα τρελάναμε όλη την Ευρώπη, έτυχε να μην έχει και άλλο ματς την ίδια ώρα και μας έβλεπαν όλοι».

Τέλος, ο κ. Θεοδωρίδης, αναφέρθηκε ξεχωριστά στον Βαγγέλη Μαρινάκη. «Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στον καταπληκτικό μας πρόεδρο, που κάνει τα πάντα για τον Ολυμπιακό, αναβαθμίζει το πρωτάθλημα αντί να το υποβαθμίζει, είναι 1.000 χρόνια μπροστά! Βλέπετε τι κάνει, με την Κεφαλλονιά και με όλα! Επίσης να ξέρετε πως θα κάνουμε τα πάντα για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: