Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Αλλάζουν τα δεδομένα!

Πιθανό είναι το ενδεχόμενο να υπάρξουν εξελίξεις για την ονοματοδοσία της «Αγια-Σοφιάς», ύστερα από τη χθεσινή συμφωνία της ΔΕΠΑ με την Gazprom.

Αλλάζουν τα δεδομένα
Ένα από τα πιο σημαντικά θέματα που αφορούν το νέο γήπεδο της ΑΕΚ είναι και εκείνο της ονοματοδοσίας του, η οποία θα δώσει τη δυνατότητα να καρπωθεί ένα αρκετά μεγάλο ποσό που θα διατεθεί για την κατασκευή της «Αγια-Σοφιάς».

Όπως γράφει η SportDay, είναι πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις στο παραπάνω θέμα έχει να κάνει η συμφωνία της ΔΕΠΑ με την Gazprom για τη μείωση της ισχύουσας τιμής προμήθειας για τη Ελλάδα.

Το δημοσίευμα φέρνει στο προσκήνιο την επιθυμία του ρωσικού συλλόγου να επενδύσει και σε άλλους τομείς, όπως έχει κάνει στο εξωτερικό σε διάφορες ομάδες.

Μάλιστα, το επόμενο διάσημα ενδέχεται να υπάρξει νέα επαφή εκπροσώπου της Gazprom με τον Δημήτρη Μελισσανίδη για το θέμα της ονοματοδοσίας του γηπέδου.

Οι δύο πλευρές είχαν συναντηθεί πριν από καιρό, χωρίς να υπάρχει κάτι επίσημο μέχρι στιγμής. Η SportDay, επίσης, τονίζει ότι μία τέτοια συμφωνία μπορεί να αποφέρει στα «κιτρινόμαυρα» ταμεία ένα ποσό που θα ξεπεράσει τα 10 εκατ. ευρώ και θα είναι σε βάθος πενταετίας.

Δεν πρέπει να αποκλειστεί στο «παιχνίδι» να μπει και η εταιρεία από το Αζερμπαϊτζάν Socar, η οποία έχει κινηθεί για την απόκτηση του 66% της ΔΕΣΦΑ έναντι 400 εκατ. ευρώ και έχει ανάλογες βλέψεις με την Gazprom.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: