Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

«Μας αντιμετωπίζουν περίεργα…»

athanasiadis
Ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Χρήστος Αθανασιάδης, μίλησε στον Arena FM 89,4 για τα τελευταία παιχνίδια και την κακή διαιτησία που αντιμετώπισε η ομάδα, αναφέρθηκε στο επόμενο σημαντικό παιχνίδι με τον Αιγινιακό ενώ σχολίασε την μάχη που γίνεται στην ουρά αλλά και στην κορυφή της Φούτμπολ Λιγκ.
Αναλυτικά, όσα είπε ο Χρήστος Αθανασιάδης:
Για το παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας: “Είναι αλήθεια ότι στα τελευταία τρία παιχνίδια η ομάδα αντιμετωπίζεται περίεργα από την διαιτησία, ίσως να έχουν δει ότι ο Απόλλωνας ενισχύθηκε, παίζει καλό ποδόσφαιρο και διαθέτει όλα τα φόντα να μπει στην τετράδα. Στην Καρδίτσα το παιχνίδι έτσι όπως εξελισσόταν, πήγαινε για νίκη της ομάδας μου, αλλά λίγο η δική μας απροσεξία, αφού φάγαμε το γκολ στην τελευταία φάση, λίγο που δεν τελειώσαμε το παιχνίδι πιο νωρίς, μάλλον εμείς πετύχαμε γκολ αλλά κακώς ακυρώθηκε, φτάσαμε πλέον να λέμε ότι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για την τετράδα…”.
Για τα τελευταία παιχνίδια: “Αν δούμε την τελευταία τριάδα των αγώνων, και στο παιχνίδι με τον Τύρναβο που δεν ήμασταν ιδιαίτερα καλοί, αλλά χωρίς να αποτελεί δικαιολογία δεν μας δίνεται ένα πεντακάθαρο πέναλτι. Εάν σε αυτά τα τρία παιχνίδια αντί για τρεις βαθμούς παίρναμε έξι ,θα συνεχίζαμε να είχαμε πάρα πολλές πιθανότητες ώστε να διεκδικήσουμε την πεντάδα”.
Για το επόμενο παιχνίδι με τον Αιγινιακό: “Θα μπούμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο που παίζουμε στα τελευταία παιχνίδια, δημιουργικό, ποιοτικό και εννοείτε ότι ο στόχος είναι μόνο η νίκη. Δεν υποτιμάμε τον Αιγινιακό, ξέρουμε ότι είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος αλλά και εμείς πιστεύουμε πολύ στην ομάδα και αν βρεθούμε σε καλή μέρα είμαι πολύ αισιόδοξος ότι θα κερδίσουμε”.
Για την μάχη της ουράς: “Η νίκη του Πιερικού ήταν πολύ μεγάλη και πήρε μια βαθιά ανάσα. Βλέπω δύσκολα να αποφεύγει τον υποβιβασμό η Αναγέννηση Γιαννιτσών. Από εκεί και πέρα τα επόμενα παιχνίδια θα είναι πολύ σημαντικά και για την Καβάλα και για την Δράμα αλλά και για τον Βατανιακό. Είναι βασικό ότι όλοι παίζουν μεταξύ τους”.
Για την κορυφή: “Θεωρώ ότι έτσι πως είναι η βαθμολογία αλλά και με το πρόγραμμα των ομάδων ότι οι δυο θέσεις έχουν καπαρωθεί από την Κέρκυρα και την Νίκη Βόλου. Από εκεί και πέρα δίνω σαν φαβορί τον Αιγινιακό, γιατί πέτυχε πολύ μεγάλη νίκη και ανέβηκε πολύ”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: