Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Το κατάλληλο «θύμα»!!

Βρήκε και τα έκανε η Μπορντό! Η ομάδα του Φρανσίς Ζιλό νίκησε 3-2 την, πολύ κακή εκτός έδρας, ομάδα της Λοριάν , σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 24η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος.

Το κατάλληλο «θύμα»!
Τον κατάλληλο αντίπαλο, τη στιγμή που έπρεπε βρήκε η Μπορντό! Διότι πολύ απλά, εκτός έδρας δεν το «έχει»…

Επικράτησε εντός της Λοριάν 3-2 σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 24η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος και έδωσε τέλος στο μικρό σερί των δύο ηττών που είχε από Παρί Σεν Ζερμέν και Ρεμς.

Στο 22’ ο Σαϊβέ άνοιξε το σκορ με ωραία ενέργεια, ενώ ο Ντιαλό έφερε το ματς στα ίσα στο 26’. Το ημίχρονο ωστόσο βρήκε τους γηπεδούχους να προηγούνται αφού το τέρμα του Ντιαμπατέ στο 36’, έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του.

Το παιχνίδι, στην ουσία, τελείωσε με το γκολ του Οαρό στο 72’ διότι το μόνο κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν σε 3-2 επτά λεπτά πριν τη λήξη, με τον Κονέ.

Τέλος, στην κατηγορία «δεν κινδυνεύω αλλά δεν έχω και μεγάλες φιλοδοξίες» ανήκουν και οι δύο σύλλογοι. Βρίσκονται πολύ μακριά από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ η βαθμολογική τους θέση και δυναμική, δεν τους επιτρέπει να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω από μια ήρεμη σεζόν. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: