Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Ξεβράκωσε τους Μπέμπηδες, τους πήρε και τις πάνες!!

«Ντου από Παντού» για τον Ολυμπιακό που έκανε τεράστια εμφάνιση. Τι δείξανε οι ερυθρόλευκοι, τι γίνεται από εδώ και πέρα. Είναι πολύ σημαντικό αυτό που γίνεται τούτη την ώρα που γράφω. Δηλαδή, μετά το ματς με τις δηλώσεις. Βλέπεις, δηλαδή, από τον Ολυμπιακό κι αντιμετωπίζουν τόσο προσγειωμένα αυτή την τεράστια νίκη. Δείχνοντας ότι τελείωσε απλά το α’ μέρος και απομένει ένα ακόμα για να κλειδωθεί η πρόκριση.
Ώριμη
Πολύ ώριμη αντιμετώπιση από την πλευρά των ερυθρόλευκων. Δεν το ρίχνουν στους πανηγυρισμούς και τα γλέντια. Δεν αποσυντονίζονται. Αυτό φανερώνει και πόσο πολύ θέλουν και πιστεύουν στην πρόκριση. Φοβερά συγκεντρωμένοι στον στόχο ήταν και είναι.
Γυάλιζε το μάτι του
Ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός απόψε. Γυάλιζε το μάτι του και πήρε δίκαια τη νίκη που του δίνει προβάδισμα για την ρεβάνς. Ούτε νομίζω ότι υστέρησε κανένας.
Αλανιάρικα
Και αν θέλουμε να μιλάμε λίγο πιο αλανιάρικα, τους ξεβράκωσε τους Μπέμπηδες. Και τις πάνες τους πήρε. Και των παικτών και του Μόγιες. Αυτή ήταν η εικόνα που είδε απόψε όλος ο πλανήτης.
Είχε φάσεις για ένα ακόμα
Ο Ολυμπιακός, δηλαδή, από το πρώτο λεπτό ήταν μέσα στο γήπεδο καλύτερος. Κι έφτασε σε ένα 2-0 που βάσει εικόνας μπορεί να χαρακτηριστεί ακόμα και φτωχό. Είχε φάσεις και για ένα τρίτο.
Χαμένα τα είχε
Η Μάντσεστερ; Χαμένα τα’ χε. Δεν μπορούσε να ελέγξει τον ρυθμό, να κυκλοφορήσει την μπάλα κοντά στην περιοχή, δεν είχε αρχή και τέλος. Ο Μόγιες έχασε τα αυγά και τα καλάθια. Δέκα φορές τού έκανε ματ ο Μίτσελ στο παιχνίδι.
Με φτερά στο Όλντ Τράφορντ
Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός τώρα πρέπει να πάει στο Όλντ Τράφορντ και να καθαρίσει την πρόκριση. Απέδειξε ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Κι αυτό το 2-0 τού δίνει πλέον φτερά.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: